Danmarks største søgeside for krydstogter

Søg de bedste priser på over 3000 krydstogtafgange med 32 af verdens mest populære rederier

Vi finder de bedste priser på krydstogter på tværs af de 32 bedste rederier, der sammenlagt råder over 210 skibe. Det koster ikke noget at bruge os, og med få klik finder du den bedste pris på det krydstogt, der passer dig bedst. Vi hjælper også med flybilletter, transport, udflugter og ekstra ophold på land.

   Om krydstogt.dk

   Krydstogt.dk et samarbejde mellem to af Danmarks førende rejsebureauer med speciale indenfor salg og rådgivning af krydstogter (Bella Vista Travel og Profil Rejser Cruise).

   Hvilken type skib skal jeg vælge?

   Uanset om du ønsker et krydstogt på et mindre skib, hvor service, gastronomi og personlig pleje er i højsædet, eller et større skib, hvor der er fokus på børnevenlighed og mange faciliteter ombord, finder du det på krydstogt.dk,

   Under Rederier kan du læse mere om hvilket skib, der passer til dine ønsker og behov.

   Hvor tager man på krydstogt?

   Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Blandt de mest populære destinationer kan nævnes Caribien, Middelhavet, Alaska, de norske fjorde, Balktikum/Skt. Petersborg, Panamakanalen og Sydamerika. De seneste år er krydstogter til Sydøstasien, Japan og Dubai ligeledes blevet meget efterspurgte.

   Under destinationer kan du finde inspiration og læse mere om hvor du kan komme på krydstogt.