Post image for Nordeuropa

Nordeuropa

Mange krydstogtrederier tilbyder krydstogter ud af København, og det er blevet utroligt populært blandt danskere. Du slipper nemlig for ekstraomkostninger til fly og hotel, og der er mange spændende destinationer i vores egen baghave.

Baltikum

Sejl på krydstogt i Baltikum, og oplev skønne byer som Skt. Petersborg, Tallinn og Stockholm. Mange af de populære rederier tilbyder efterhånden krydstogter ud af København til disse destinationer. Når du sejler på krydstogt i Baltikum, venter store kulturelle oplevelser. Skt. Petersborborg er for mange topattraktionen på krydstogtet. De imporenerede paladser, de grandiøse pladser, og byens historie, er det der lokker mange turister til. Oplev også den smukke svenske skærgård, når skibet lægger til i Stockholm, som byder på hyggelige gader og gode shoppingmuligheder.

Norge

Mange krydstogtgæster er enige om at Norge er en af de smukkeste krydstogtdestinationer i verden. Og der findes næppe en bedre måde at opleve de fantastiske fjorde på, en fra rælingen på et skib. Krydstogter til Norge er umådelig populære hos danskerne, og man skal være hurtigt ude for at få de bedste kahytter. Oplev de norske kystbyer, som Bergen, Stavanger og Ålesund, og nyd udsigten i Geirangerfjorden og Sognefjorden. Du kan også sejle med hele vejen til Nordkap i det nordligste Norge. Her er det kun Svalbard, der adskiller dig fra Nordpolen.

Island og Skotland

Vil du hellere vestpå, kan du tage på krydstogt til Island, Færøerne og de Britiske Øer. Her venter store naturoplevelser og masser af dage på havet.