Find dit krydstogt

Søg de bedste priser på over 5000 krydstogter med mere end 30 af verdens mest populære rederier

Det koster ikke noget at bruge os, og med få klik finder du den bedste pris på det krydstogt, der passer dig bedst. Vi hjælper også med flybilletter, transport, udflugter og ekstra ophold på land.

To af Danmarks bedste krydstogtrejsebureauer.

Når du går videre ind på et krydstogt fra søgemaskinen, bliver du sendt videre til rejsebureauerne Profil Rejser eller Bella Vista. Herfra kan du læse mere om krydstogtet og foretage en bestilling.

Find dit krydstogt

Find det krydstogt du ønsker. Vi hjælper selvfølgelig også med fly og hotel, ligesom du kan få skræddersyet en rejse med kombination af krydstogt og hotelophold, en kør-selv ferie eller anden form for rejsetype. Hør mere på 70 200 100 eller skriv til info@krydstogt.dk


Populære søgninger










Om krydstogt.dk

Krydstogt.dk et samarbejde mellem to af Danmarks førende rejsebureauer med speciale indenfor salg og rådgivning af krydstogter (Bella Vista Travel og Profil Rejser Cruise).

Hvilken type skib skal jeg vælge?

Uanset om du ønsker et krydstogt på et mindre skib, hvor service, gastronomi og personlig pleje er i højsædet, eller et større skib, hvor der er fokus på børnevenlighed og mange faciliteter ombord, finder du det på krydstogt.dk,

Under Rederier kan du læse mere om hvilket skib, der passer til dine ønsker og behov.

Hvor tager man på krydstogt?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Blandt de mest populære destinationer kan nævnes Caribien, Middelhavet, Alaska, de norske fjorde, Balktikum/Skt. Petersborg, Panamakanalen og Sydamerika. De seneste år er krydstogter til Sydøstasien, Japan og Dubai ligeledes blevet meget efterspurgte.

Under destinationer kan du finde inspiration og læse mere om hvor du kan komme på krydstogt.