Nyttige links

På denne side her vi samlet en række links til hjemmesider, der kan være Dem behjælpelig op til, under eller efter Deres krydstogt.

Vigtigt! – Nye regler for indrejse til USA
De indrejsepapirer, man hidtil har skullet udfylde på flyet på vej til USA, blev pr. 12. januar 2009 afløst af det nye indrejseprogram, Electronic System for Travel Authorization (ESTA).

Information om pas
Fra 1. januar 2007 har kommunerne overtaget arbejdet med udstedelsen af pas. Alle pasansøgninger skal derfor afleveres i de af kommunernes borgerservicecentre, som står for pas og kørekort.

Gouda Rejseforsikring
BVTravel Group samarbejder med Gouda Rejseforsikring for at tilbyde Dem den bedste dækning i forbindelse med Deres kommende ferie.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger
Udenrigsministeriets rejsevejledninger indeholder råd og oplysninger til danske rejsende om en række lande og områder med særlig risiko.

Visumregler for danske statsborgere
Hvis De planlægger en rejse uden for EU eller de nordiske lande, er det en god idé på forhånd at undersøge, om der kræves visum af danske statsborgere.

Vaccinationer (Udlandsvaccinationen I/S)
Udlandsvaccinationen I/S er en privat vaccinationsklinik, som har eksisteret i mere end 40 år og drives af læger tilknyttet Statens Serum Institut.

Vaccinationspligt mod gul feber
Går rejsen til Afrika, Sydamerika eller Mellemamerika bør De tjekke om der stilles krav til vaccination mod gul feber.

Krydstogtskibe i Københavns Havn
Hold Dem opdateret med hvilke skibe, der anløber København i denne sæson.

Vind og vejr (DMI)
Se hvordan vejret er netop nu, på Deres kommende rejsemål.

Statistik om vejret
Få alt at vide om vejret på en, af Dem, ønsket destination.

Verdenskort
Skab Dem et overblik over hvor næste krydstogt fører Dem hen.

Valutakurser og -omregner
Følg med i valutaudviklingen og benyt omregneren til at beregne udenlandsk valuta til dansk eller omvendt.

Er De interesseret i et krydstogt på et mindre skib med færre gæster og hvor personlig service og gastronomi er i højsæde, så kan vi anbefale Bella Vista. Læs mere hos Bella Vista Travel.

Er De interesseret i større skibe med flere aktiviteter ombord og med større fokus på børnefamilier, så kan vi anbefale Profil Rejser Cruise. Læs mere hos Profil Rejser.