Post image for Holland America Line

Holland America Line

Holland America blev grundlagt i 1873, og blev det førende rederi, da immigrationen fra Europa til Amerika var på sit højeste. I dag er Holland America Line anerkendt som et af branchens ledende rederier. Man kan vælge mellem krydstogter fra 2 til 108 dage. De mange destinationer giver ikke alene mulighed for at vælge destinationer jorden rundt, men også en unik mulighed for at få oplevelser, man vil kunne huske for livet.

Find dit krydstogt med Holland America

Samtlige skibe er udsmykkede med kunst og antikviteter samt pragtfulde blomsteropsætninger. De fleste gæster kommer fra Nordamerika men antalldet af internationale gæster er støt stigende. Rederiet har mange gode særtilbud og anses for at være yderst prisvenligt.

Holland America Lines motto er ”Signature of Excellence”. Mad og service er af høj kvalitet og udbuddet af aktiviteter ombord stort. Samtlige kahytter har fladskærms TV, dvd, morgenkåber og frugtkurve som fyldes op dagligt.

Fitness og spa er veludstyret, swimmingpoolerne har en god størrelse og underholdningen er af høj kvalitet. De åbne dæk og dækstolene i teaktræ bidrager til det traditionelle krydstogtmiljø og er meget populære under dage til søs. Alt dette og meget mere kan man forvente ombord Holland America Lines skibe, hvor atmosfæren er sofistikeret og gæsterne gerne klæder sig pænt på om aftenen.

Holland America målgruppe
Holland America tilbyder den klassiske krydstogtoplevelse, med en atmosfære af tradition og kvalitet. Generelt henvender Holland America sig til de modne gæster med sans for service og etikette. I forbindelse med renoveringen, tilbydes der nu dog også aktiviteter og børneklubber for de mindste.

Holland America Line sejler til Alaska, Canada & New England, Caribien, Panamakanalen, Middelhavet, Nordeuropa, Hawaii, Mexico, Sydamerika, Australien & New Zealand og World Cruise.

Inkluderet i prisen

  • Indkvartering ombord i den valgte kahytkategori
  • Alle måltider ombord i buffet- og hovedrestaurant
  • Shows, underholdning og aktiviteter ombord
  • Fitnesscenter
  • Klubber for børn og unge
  • Lokale skatter og havneafgifter

Find dit krydstogt med Holland America