Post image for Nomade Yachting Bora Bora

Nomade Yachting Bora Bora

Som at sejle på sin egen private yacht

Romantiske luksus cruises i Paradis. Oplev de små yachts, der holder sig til rolige laguner omkring Bora Bora og nabo øerne. Der foretages kun fire korte crossings på et par timer og disse finder sted midt om natten. Nomade Yachting Bora Bora sejler fra/til Bora Bora med to søsteryachts; Tu Moana & Ti’a Moana.

Det er ikke første gang man oplever innovative nyskabelser fra Tahiti og Fransk Polynesien. Sidst var da verden oplevede de første over water bungalows.

Hver yacht medtager maksimalt 40 gæster. Der er afgang fra Bora Bora hver mandag morgen og skibene er tilbage hver søndag eftermiddag. Disse cruises bør kombineres med ophold på Bora Bora eller nabo øerne.

Nomade yachting

7 vidunderlige dage hvor der udelukkende sejles i stille beskyttede laguner. Det 100% polynesisk ejede rederi Nomade Yachting Bora Cruises er et uafhængigt familieforetagende – skabt af kvinden Mehiti. Kvalitet og respekt for miljøet er sat i højsædet. Helt i den polynesiske ånd efterlader skibene ingen spor i det skrøbelige øko-system, hvor især revet er særlig sårbart.

Med en enestående viden om øerne omkring Tahiti sikres samtidig, at hver enkelt rejse er unik, sjælden og en ægte oplevelse for rejsende, der sætter pris på æstetik, kvalitet, kulinariske oplevelser og idylliske omgivelser… alt nydt i en afslappet atmosfære!

Som rejsende føler du dig aldrig som “kunde”, aldrig som “turist” – men altid som en gæst, en inviteret som bliver budt velkommen med respekt.

Gourmetoplevelsen ombord er nok til at vælge rejsen.

Nøje udvalgte kulinariske oplevelser, som frister såvel øjne som smagsløg vil føre gæsterne til det franske køkken med polynesisk anstrøg. Besætningen ombord er meget serviceminded og altid rede til at gøre alt, for at opfylde gæsternes ønsker.

Alle måltider ombord er inkluderet i prisen. Det samme er softdrinks, te og kaffe. De fleste af arrangementerne er med i prisen. Undtaget er bl.a. udflugter på egen hånd.

Tu Moana & Ti’a Moana

Nomade Yachting Bora Bora opererer to store yachts Tu Moana og Ti’a Moana – to meget elegante og yderst velfungerende skibe af høj klasse.

Begge er 69 m lange og tilbyder fem dæk til solbadning, afslapning og udsigt, forskellige lounges, hvor man kan nyde livet i helt private omgivelser eller sammen med de andre gæster. Der er to udendørs jacuzzis og et fitness rum.
Et hyggeligt lille bibliotek rummer flere polynesiske bøger om kunst og kultur.

Maximum antal gæster ombord er 40 personer. Besætningen er på 43 personer.

Indretningen

Skibene er bygget i Australien og er indrettet helt unikt med hver sin stil og tone. Mørkt træ eller lyst træ begge dele inkorporeret i en moderne og tidløst design som på en helt særlig vis kombinerer polynesisk kunst med svensk indretning – og ejerens sikre smag, hvor både Starck og Kenzo får lov at være med.

Nomade Yachting Bora Bora