Post image for Oceania Cruises

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et nyere, mindre rederi med seks krydstogtskibe i deres flåde. Der er tale om topmoderne skibe i mellemstørrelsen, med plads til 684 gæster, som betjenes af en professionel stab på hele 400 mand. Skibene har et højt serviceniveau og har modtaget stor anerkendelse. Stemningen ombord er elegant casual.

Find dit krydstogt med Oceania Cruises

Skibene er blandt otte identiske søstre, der oprindeligt hed R1-R8. Oceania Cruises har dog foretaget en del forbedringer af skibene, bl.a. er der nu teaktræs dæk omkring poolområdet. Skibene har et højt service- og gastronomisk niveau, og anses i dag af mange som værende blandt verdens 10 bedste rederier.

Oceania Cruises sejler om sommeren i Middelhavet og Skandinavien og om vinteren på Panamakanalen, Sydamerika, Kina og Orienten. Skibene har fire restauranter med open seating (ingen faste borde). Gastronomien er i topklasse og menuerne er skabt af den kendte mesterkok Jacques Pépin.

Kahytterne er lidt mindre end på de 6-stjernede skibe, men 70% af alle kahytter har privat balkon med teaktræ. Standard størrelsen på kahytterne ombord er på mellem 12 og 15 m2 og balkonkahytter er ca. 20 m2. Ønsker man mere plads og større badeværelse, kan vi anbefale suiterne, der er fra 73 til imponerende 92 m2. Sengene er i top kvalitet med dundyner og gåseduns puder.

Selvom stemningen ombord er elegant, er smoking og lange kjoler ikke påbudt på noget tidspunkt under krydstogtet.

Oceania Cruises er på kort tid blevet et af verdens mest efterspurgte rederier, og har en meget høj “value for money”.

Der er ingen formelle aftener (påklædning “Elegant Casual”). Vær opmærksom på skibet har et antal indvendige kahytter. Der ikke All-inclusive inkluderet i prisen

Bella Vista Travel er generalagent for Oceania Cruises i Danmark.

Find dit krydstogt med Oceania Cruises