Post image for Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean har i mere end 40 år henrykt sine gæster med sine innovative skibe, gode service, utallige aktiviteter og underholdning i topklasse. Derfor har Royal Caribbean de sidste 18 år vundet Grand Travel Award.

Find dit krydstogt med Royal Caribbean

Royal Caribbean sejler med deres flåde på 22 skibe til mere end 270 destinationer i 72 lande og på seks kontinenter, og er specialister i krydstogter i Caribien og Middelhavet. Ombord et Royal Caribbean skib kan du få fantastiske gastronomiske oplevelser på en af de mange restauranter. Du kan også prøve et utal af forskellige aktiviter, lige fra en surfsimulator til en frithængende jacuzzi eller verdens eneste karrusel til havs.

De nyeste skibe på stammen er Quantum of the Seas og Anthem of the Seas, og med dem når Royal Caribbean nye højder inden for innovation på krydstogtskibe. Prøv for eksempel en faldskærms-simulator, radiobiler, indvendige kahytter med virtuel udsigt og den enestående North Star – en glaskuppel 100 meter over havet.

Royal Caribbean målgruppe

Royal Caribbean henvender sig til et bredt publikum og er især gode til børnefamilier. Alle generationer vil dog uden problemer føle sig godt tilpas og underholdt. Generelt tiltrækker Royal Caribbean gæster, der ønsker et stort udvalg af aktiviteter og mad af høj kvalitet.

Alle måltider i hovedrestauranten, visse drikkevarer, de fleste services og aktiviteter er inkluderet i prisen, når du rejser med Royal Caribbean. Desuden er drikkepenge til personalet inkluderet i prisen.

Find dit krydstogt med Royal Caribbean