5 myter om krydstogter

Der findes utallige myter om krydstogtsrejser. Vi afliver 5 af de mest klassiske.
Læs indlæg
1. Krydstogter er for ældre

Rigtigt mange ældre mennesker tager på krydstogt – dels fordi de har mulighed for at rejse i længere perioder ad gangen, og dels fordi de kan lide komforten, servicen og livet ombord. Det betyder dog ikke, at der kun findes ældre mennesker på skibene. Der er altid en bred spredning af aldersgrupper, og altid et hav af forskellige aktiviteter for alle aldersgrupper. Derudover er nogle skibe mere familievenlige, intime eller eventyrprægede, som du måske skal overveje.

2. Der er intet privatliv ombord

Der er mange mennesker ombord på et krydstogtsskib, men på de fleste skibe vil du altid kunne finde et hjørne, en salon eller en afdeling med ro, stilhed og afslapning. På mange af skibene findes der også særskilte områder for voksne, hvor ro og stilhed er en garanti. Har du et særligt behov for private omgivelser, anbefaler vi, at du bestiller en balkon-kahyt, hvor du altid kan finde ro og alene-tid.

3. Det er meget dyrt

Når du er på krydstogt er alle måltider, underholdning og daglig service inkluderet, og derfor kan krydstogtsrejser umiddelbart virke dyrere end rejser på land, men oftest er de ikke. Derudover findes der mange forskellige prisniveauer for de forskellige rederier. Vores bedste tip, hvis du gerne vil holde prisniveauet lavt er at booke en indvendig kahyt – især hvis du alligevel har planer om at tilbringe det meste af tiden uden for kahytten.

4. Kun for de søstærke

Bevares. Der er mange timer til søs, og der kan naturligvis forekomme lidt vippen, men langt det mest stykke tid ombord vil du slet ikke kunne mærke, at du opholder dig på et skib. Mange af krydstogtsskibene er så store og terrængående, at man ikke mærker nogen søgang. Har du let ved at blive søsyg, kan du altid tage nogle søsygetabletter med, hvis du skulle mærke til noget.

5. Buffet, buffet, buffet...

Der er næsten altid en buffet-restaurant ombord på krydstogtsskibet, men der er også en masse andre spisemuligheder og restauranter at vælge mellem. På de fleste krydstogtsskibe serveres der meget alsidig mad, og du kan derfor finde alt fra fast food til gourmetmad ombord.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.