Derfor er et krydstogt den ultimative forkælelse

Læs, hvorfor du næppe finder en mere afslappende og luksuriøs rejseform end et krydstogt.
Læs indlæg

Mulighederne er mange, men du bestemmer

Når du først er kommet ombord på krydstogtsskibet, kan du mildest talt læne dig tilbage og nyde din ferie. Der er virkelig sørget for dig, og alle ombord på skibet er veloplagte til at yde den bedste service for dig.

Uanset om skibet ligger i havn, eller sejler på havene, er der mange muligheder for at blive underholdt. Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal deltage i alle aktiviteterne. Hvis du har brug for lidt luft og alenetid, er der masser af små hjørner, liggestole i afsides områder og andre steder, man kan trække sig lidt for de øvrige gæster på skibet. Alligevel anbefaler vi, at du prøver at tage i teatret og se et show, prøve casinoet eller deltage i en af de arrangerede udflugter i land. Der er gode oplevelser at hente!

Alt er betalt på forhånd, så ingen ubekvemme overraskelser

På et krydstogt er alle måltider inkluderet og dertil findes forskellige drikkevarepakker, man kan tilkøbe. Både i forhold til økonomi og bekvemmelighed anbefaler vi, at du køber en af disse drikkevarepakker. På den måde er du fri for økonomiske overraskelser, når du checker ud, og samtidig er det en stor frihed bare at kunne bestille hvad man vil, når man vil – uden at skulle tænke på beløbet. På alle skibe får du et privat nøglekort, hvor alle dine køb, drikkevarepakker og andre køb er gemt på. Det er det eneste, du registrerer, når du køber noget ombord.

Din kahyt er hele tiden i nærheden

Når du er på krydstogt har du hele tiden din kahyt inden for rækkevidde. Det betyder, at du ikke behøver pakke en stor rygsæk med solcreme, solbriller, sweater og andre fornødenheder, du måtte få brug for i løbet af dagen. Du kan nemlig snildt gå i kahytten flere gange om dagen for at skifte tøj eller hente de ting, du måtte mangle. Det er en stor luksus sammenlignet med en klassisk hotelferie, hvor du ofte er afsted hele dagen.

Fleksibelt for alle

Et krydstogt er særlig oplagt til familier og generationsrejser, fordi forskellige interesser let kan tilgodeses. Aktiviteterne ombord varierer bredt, og derfor kan de ældre børn deltage i karaoke eller bordtennisturnering, mens bedsteforældrene kigger efter de yngste i børnepoolen og forældrene er i spa. Samtidig er alle inden for kort rækkevidde, og derfor kan man let mødes til en fælles frokost eller samles til teatershowet med unerholdende jonglører, farverige dansere og imponerende akrobatik.

Vælg frit fra menukortet

Ved alle måltider kan du vælge frit mellem de forskellige restauranter ombord (nogle skibe tager gebyr for særligt fine restauranter), og derfor kan du selv bestemme, om du vil spise af den store buffet til morgen, middag eller aften, eller om du hellere vil sætte dig i hovedrestauranten og vælge frit mellem de mange ala carte-retter i spisekortet. Der er ingen begrænsning på, hvor mange af retterne, du vil bestille. Og du kan endda starte med desserten!

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne høre mere om krydstogter, eller har du en konkret forespørgsel? Skriv til os eller ring direkte. Vi sidder klar til at hjælpe dig!


Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.