Afrika

Afrika strækker sig mellem Atlanterhavet og Det Indiske Ocean afskåret af Middelhavet. Kontinentets generøse kystlinje tilbyder udsøgte muligheder for den eventyrslystne krydstogtsrejsende.
Udforsk destination

Afrika

Krydstogter til Afrika sejler langs østkysten til Cape Town og Durban i Sydafrika, hvor du møder stor gæstfrihed, underskøn natur og et fantastisk byliv. I Cape Town kan du glæde dig til alverdens kulturelle oplevelser, og blandt utallige restauranter, cafeer, museer og travle strøggader kan det sværest være at vælge, hvilken man skal besøge.

Tag til Kap Det Gode Håb, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes og slår mod hver sin bred af den smalle landtange, besøg fængselsøen Robben Island eller tag på udflugt til det idylliske vinland med 300 år gamle vingårde. Der gemmer sig masser af oplevelser i den moderne storby i Sydafrika.

Flertallet af krydstogtsrejserne forbinder Sydafrika med de eksotiske øer i Det Indiske Ocean som Madagaskar, Mauritius og Seychellerne, der lægger op til selvforkælelse og spændende aktiviteter.

Disse fabelagtige øer er præget af varierende landskaber med alt fra hvide sandstrande til brusende vandfald og bjergtagende udsigtspunkter. Dertil skal du lægge et turkisblåt hav med farverige fisk til. Et tropisk mekka for alle, der elsker kombinationen af smuk natur, gode aktiviteter og ren afslapning på uberørte sandstrande.

Drømmer du om krydstogt til Afrika?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.