Alaska & Canada

Dette enorme område adskiller sig fra alt andet med dets rå natur, vilde dyreliv og fotografiske scenerier. Alaska og Canada er perfekt til krydstogt gennem fantastisk natur, smukke isfjorde og utrolige bjergområder.
Udforsk destination

Alaska

Alaska – USA’s stat nummer 49 og uden sammenligning den største. Perfekt til krydstogter langs kysten med rig mulighed for at værdsætte områdets enorme naturskønhed. Sejl langs Inside Passage og oplev de enorme isformationer langs Glacier Bay og Icy Strait samt populære havne som Ketchikan, Skagway og Juneau, der er den eneste amerikanske by der kun kan besøges ad vandveje. Længere nord finder man Kenai-halvøen samt Anchorage, der er et perfekt udgangspunkt for ture til Denali, Fairbanks og Canadas Yukon. Men vær vågen, naturen er vild og bjørnene går frit!

Canada & New England

Krydstogter til New England og Canadas østkyst tilbyder sofistikerede og iøjnefaldende havne. Gå på opdagelse i de mange seværdighederne på Atlanterhavskysten, nyd en hvalsafari og se den smukke efterårsløv, som området er så kendt for.

Newport, Portland og Bar Harbor er maleriske byer med fyrtårne og krabbehytter. Udforsk Canadas maritime provinser, herunder Nova Scotia, New Brunswick og Newfoundland og fordyb dig i fransk Canada med stop i Quebecs byer og landskaber. På Canadas vestkyst er det storbyen Vancouver, der danner udgangspunkt for krydstogter op langs den bjergtagende kyststrækning hele vejen til Alaska.

Drømmer du om krydstogt til Alaska & Canada?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.