Oceanien

Tag på tværs af jordkloden og oplev Oceanien - hjem for spektakulære naturlandskaber, en imødekommende lokalbefolkning og en farverig kulturhistorie. På én og samme tid vil du føle dig hjemme og alligevel langt væk.
Udforsk destination

Det spektakulære Oceanien

Vores krydstogter i Oceanien tager dig til Australien, New Zealand og Ny Guinea. Lande, der alle bærer på fantastiske kulturhistorier, spektakulære naturlandskaber og gæstfrie folkefærd. På vores krydstogter i Oceanien får du chancen for at opleve New Zealands oprindelige folk maori-folket og naturligvis de utroligt mangfoldige og smukke naturlandskaber, der kendetegner New Zealand. Landet er opdelt i en nord- og sydø, der byder på alt fra dybe fjorde, vulkaner, gletsjere, strande og grønne, bakkede landskaber med idylliske floder.

Tager krydstogtet dig til Australien, kan du se frem til et fantastisk møde med alt fra moderne arkitektur i Sydney til afslapning på den verdenskendte strand Bondi Beach. Australien byder desuden på moderne storbyer, spektakulære naturlandskaber, en utrolig gæstfri befolkning og tusindevis af smukke tropeøer. Mod syd finder du Tasmanien, der er adskilt fra australske fastland af det 200 kilometer brede Bass Strait. Tasmanien er en smuk ø med dybe regnskove, høje bjerge, hvde sandstrande og hyggelige havnebyer.

I Oceanien finder du desuden et hav af tropiske paradisøer som Fiji, Mare Island, Mystery Island og mange flere, der alle byder på små laguner, krystalklart vand og pudderblødt sand, hvor du dyrker det ægte driverliv.

Drømmer du om krydstogt til Oceanien?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.