Fjernøsten

Oplev en naturskøn region, der tager pusten fra dig, smagsoplevelser, der begejstrer, og kulturelle oplevelser, der åbner øjnene for en helt ny verden.
Udforsk destination

Det eksotiske Fjernøsten

Et krydstogt til det østlige af Asien lader dig opleve en verden af gamle dynastier og moderne metropoler som Japan, Kina, Thailand, Vietnam, Filippinerne, Singapore og meget mere. Det er en sørejse langs små bugter, forbi smukke paradisøer og turkisblåt hav med den mest farvestrålende undervandsverden.

Et krydstogt til Østasien viser dig de store kontraster. Du kan opleve pulserende og moderne storbyer som Hongkong, Tokyo og Singapore og uspolerede, autentiske og traditionelle steder som Hanoi i Vietnam, Osaka i Japan og Lombok i Indonesien. Er du på udkig efter spektakulære naturlandskaber, kan Østasien også tilbyde det. Fra vulkaner i Japan til kridhvide sandstrande i Thailand og jungle og orangutanger på Borneo. Og så har vi ikke nævnt de dramatiske klippeformationer i Halongbugten, de uendelige risterrasser på Bali og det frodige højland i Malaysia og alt det andet.

Det østasiatiske køkken er et kapitel for sig. Duften af frisk koriander, citrongræs og ingefær blander sig med stegte ris, kylling og sprøde grøntsager, og bliver på forskellig vis til fantastisk smagfulde retter, der kan være hele rejsen værd. Du finder alt fra internationale gourmetrestauranter til autentiske gadekøkkener, der serverer lokal og yderst velsmagende mad.

Udforsk dette eksotiske hjørne af verden med stort udbud af nøje sammensatte ruter.

Drømmer du om krydstogt i Fjernøsten?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.