Flodkrydstogt i Europa

Europas bugtende vandveje tager dig på en rejse gennem Europas historiske storbyer, smukke landskaber, stejle klippeskrænter og bakkede vinmarker. Gå på opdagelse i et Europa du ikke har set før.
Udforsk destination

Europas fascinerende floder

Stille, rislende, ivrigt strømmende, vildt brusende… hver af Europas forunderlige floder har en unik personlighed og en lang, fascinerende historie. På flodkrydstogt vil det flydende hotel føre dig langs floder til et hav af Europas spændende byer og udflugtsmål i et roligt tempo.

Uanset om du vælger en kulturrejse på Donau gennem 7 lande, en romantisk tur på Rhinen forbi middelalderborge og vinmarker, en historisk rejse på Seinen gennem Normandiet eller et af de utallige andre flodkrydstogter langs Europas floder, vil dit syn på dette storslåede kontinent forandres for evigt.

Flodkrydstogt i Europa er uden tvivl for dig, der ønsker en ferie i afslappet tempo, hvor du nyder omgivelserne på skibet og samtidigt oplever mange af Europas fascinerende byer.

Drømmer du om flodkrydstogt i Europa?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.