Det Indiske Ocean

Mellem Afrika og Sydøstasien ligger Det Indiske Ocean og byder på fantastiske tropiske kyster og et væld af eksotiske øer, hvor særligt Maldiverne, Mauritius og Seychellerne står på manges rejse-ønskeliste. Og hvorfor nøjes med én, når du kan besøge flere øer på samme krydstogt?
Udforsk destination

Det Indiske Ocean

Krydstogter i Det Indiske Ocean er en fest for øjnene. Uanset om det stammer fra de farverige stoffer i de lokales kjoler, de pragtfuldt indrettede templer eller de naturlige farvetoner af de svajende marker og det enorme ocean, er krydstogter hertil en fryd og fuld af levende farve.

Det enorme ocean med de perfekte strande og den idylliske charme fra øer og fastland venter derude. Mange betragter det som et paradis, og dette omdømme lever mange af øerne op til. Svævende palmer, turkislaguner og tropiske skove findes her, og du vil opleve en ægte “cast away” oplevelse.

Storbyerne er ikke domineret af skylines med tårnhøje skyskrabere. Opdag i stedet en autentisk charme rundt om de klassiske bygninger og travle markeder med alt fra krydderier til håndlavet antik og tæpper. Uden for storbyen finder du et mere afmålt tempo, hvor ældgamle metoder stadig er praksis.

Drømmer du om krydstogt til Det Indiske Ocean?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.