Caribien

Vidunderlige strande og marineliv som du aldrig har oplevet det før. Caribien er som skabt til krydstogter.
Udforsk destination

En verden af paradiser

Caribien er lige præcis så eksotisk, som man forestiller sig, hvilket også gør det til det perfekte krydstogtsområde. Her venter palmer, rom og sukkerrørsplantager, for ikke at nævne de mange smukke øer med hvide sandstrande, grønne landskaber og vuggende rytmer. Helt særligt er historiens vingesus i Dansk Vestindien på St. Croix og St. Thomas, hvor der er masser af minder fra dengang, øerne var danske, men Caribien er også snorkling og badeferie på Aruba og Den Dominikanske Republik.

De fleste rederier sejler i Caribien, og typisk sejler man på krydstogt i Caribien fra Florida og New York, og herfra kan eksotiske steder som Puerto Rico, De Vestindiske Øer, Jamaica, Grand Cayman, Bahamas, St. Maarten og Key West besøges. Derudover findes også de mange rederier, der har købt sine egne private øer, hvor de gerne lægger til, og som naturligvis er en særlig eksklusiv oplevelse.

Sydlige, østlige og vestlige Caribien

Tager du til det sydlige Caribien, venter St. Lucia med de eventyrlige tvillingetoppe Pitons, Barbados’ og Arubas berømte sandstrande med farverige fiskestimer i det krystalklare hav samt de charmerende øer Guadeloupe og Martinique. Derudover finder du hollandske Curacao med sine karakteristisk farvede huse og snorkelvenlige Antigua.

Et krydstogt til det østlige Caribien byder på De Vestindiske Øer, der netop er attraktivt og spændende for mange danskere at tage til på grund af det tidligere tilhørsforhold. Af de øvrige øer findes St. Maarten, Barbados, Den Dominikanske Republik og Guadeloupe, der lokker med sine fantastiske strande og azurblå hav.

Et krydstogt til det vestlige Caribien er ofte forbundet med den mexicanske riviera, den eksotiske ø Cozumel, Cayman Islands, Jamaica og Bahamas, der alle byder på spændende kultur, smukke strande og turkisblåt hav med gode snorkel- og dykkermuligheder.

6 reasons to visit

Drømmer du om krydstogt i Caribien?

Aktuelle tilbud fra Caribien

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.