Mellemamerika

En lille tange af land løber mellem Atlanterhavet og Stillehavet. Dette populære krydstogtmål er en eksplosion af farver, kultur og dyreliv.
Udforsk destination

Mellemamerika

Vælg et krydstogt i Mellemamerika næste gang, du skal afsted og oplev en vidunderlig strækning, der omfatter syv lande; Guatemala, Belize, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama. Hver med fotovenlige kystlinjer, dyrerige jungler og livlige byer. Panamakanalen er en af ​​regionens travleste ruter og et must for mange krydstogtrejsende, men turen gennem kanalen er ikke den eneste oplevelse i Mellemamerika.

Krydstogter til Mellemamerika tilbyder forskelligartede seværdigheder på trods af regionens relativt begrænsede størrelse. Dette skyldes forskellen mellem dens øst- og vestkyst, som du kan opleve på et længere krydstogt. Hvor østkysten oser af tilbagelænet stemning med fantastiske koralrev og idylliske strande, er det vilde Stillehav perfekt til surfing.

 

Størstedelen af ​​de centralamerikanske krydstogthavne er beliggende i Panama og Costa Rica, med kun få spredt i den nordlige del af regionen. Læg til i Puerto Quetzal, Guatemala for ekskursioner til den koloniale hovedstad Antigua eller vælg en rute, der stopper på den eksotiske ø Roatán i Honduras. Belize, i det nordøstlige Mellemamerika, har verdens næststørste ”barrier reef”, tæt på havnen i Belize City.

Uanset, hvilket mellemamerikansk land, du besøger, kan du glæde dig til fantastiske naturlandskaber, et farverigt dyreliv og en livsglad befolkning. Mellemamerika rummer alt fra mayapyramider i den frodige regnskov til kridhvide sandstrande og spændende landsbyer fuld af stemning og liv.

Drømmer du om krydstogt i Mellemamerika?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.