Middelhavet

Er du vild med Middelhavets klima, kultur og mad, er vores krydstogter i Middelhavet lige noget for dig. Her får du mageløse oplevelser, rejser til den ene skønne destination efter den anden og dage til søs med underholdning, afslapning og forkælelse.
Udforsk destination

Det altomfavnende hav

Middelhavet, Adriaterhavet, Ægæerhavet og Det Ioniske Hav har i alt 46.000 kilometer kystlinje og over 400 øer. Fra din liggestol på dækket kan du nyde de dramatiske klippesider, de små palmeøer og den lysende blå himmel, eller du kan hoppe i de lune bølger. Hvis du er til historiske og kulturelle oplevelser, er der intet bedre sted at tage på krydstogt til end Middelhavet. Her kan du sejle rundt blandt imponerende klippepartier og smukke havne ved den italienske riviera, bade ved de lange strande i Nice, udforske Akropolis i Athen og rejse tilbage i tiden til Kolossen på Rhodos og Colosseum i Rom.

Det vestlige Middelhav

På rejser til det vestlige Middelhav kan du opleve en perlerække af Middelhavets kendte feriedestinationer – for eksempel den franske og italienske riviera, Korsika, Sicilien, De Baleariske Øer og kulturbyer som Napoli, Firenze, Marseille, Barcelona, Rom og Genova.

På den 120 kilometer lange franske riviera finder du blandt andet Nice med sine lange promenader og livlige markeder samt St. Tropez, hvis gamle bydel er fyldt med caféer, restauranter, trendy butikker og gallerier. Dynamiske og stilfulde Barcelona er blandt andet kendt for sin summende Rambla og Gaudís arkitektoniske værk, La Sagrada Familia, mens Rom fascinerer med fabelagtige ruiner, templer, etruskiske grave, renæssancebygninger og barokke basilikaer.

Det østlige Middelhav

På krydstogter i det østlige Middelhav kommer du blandt andet til de mange græske øer, hvor især fantastiske badestrande, små hyggelige restauranter og idylliske byer med snævre gader og torve præger dit besøg.

Et populært stop er også Istanbul, der er en unik blanding af østens mystik og moderne storby. Byen ligger på skellet mellem to kontinenter med vidt forskellige sanseindtryk for øjne og ører. Du kan gøre en god handel i den besnærende Grand Bazar eller blot udforske byen og imponerende bygninger som Den Blå Moské, Topkapi-paladset og Hagia Sofia.

Drømmer du om krydstogt i Middelhavet?

Aktuelle tilbud fra Middelhavet

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.