Norge

Vend blikket til dramatiske vandfald, der vælter ned i de grønne klipper og bjerge. Norge er et sandt paradis for friluftsentusiaster og eventyrer. Små landsbyer langs fjorden fungerer mere som transithubs til udflugter mod naturskønne scenerier.
Udforsk destination

Landet lige rundt om hjørnet

De fleste, der tager på krydstogt til Norge er opsat på at opleve den smukke natur, der blandt andet inkluderer de mange, enorme fjelde. Der findes mere end 300 bjergtinder på over 2.000 meters højde, hvor der er en fantastisk og enestående udsigt – nordmændene selv bruger fjeldene som en kur mod hverdagens stress, og faktisk påstår de, at det gør noget særligt ved en at stå 2.000 meter over havets overflade med en 360 graders panoramaudsigt. Det åbner dit sind.

Oplev de norske kystbyer, som Bergen, Stavanger og Ålesund, og nyd udsigten i Geirangerfjorden og Sognefjorden. Du kan også sejle med hele vejen til Nordkap i det nordligste Norge. Her er det kun Svalbard, der adskiller dig fra Nordpolen. At tage på krydstogt til Norge betyder også, at den udsøgte sørejse tager sin begyndelse allerede i København, og der er således hverken lange flyture eller jetlag forbundet med en rejse til det norske land. Dette medvirker til, at det er så populært og tillokkende for de fleste at tage hertil.

På en krydstogtsrejse op langs den norske kyst vil man opleve de smalle fjorde skære sig ind i landet, omgivet af stejle fjelde med brusende vandfald og gletsjere. Landskabet her er skabt efter de mange forskellige istider, og står uforandret i dag som et vidnesbyrd på naturens magt og kræfter. Samtidig er området præget af sæler, ørne, hvaler og et hav af forskellige fisk under overfladen. Der ligger en masse små byer langs fjordsiderne, som charmerer sig ind på de fleste med sine traditioner, historie og karakteristiske levestil. Selvom et krydstogt til Norge ikke er særlig langt væk fra Danmark, så kan de storslåede naturoplevelser og anderledes landskaber få én til at føle sig meget lille, ydmyg og langt væk hjemmefra.

Drømmer du om krydstogt i Norge?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.