Ocean Cruises

Kryds de store oceaner der forbinder verdens kontinenter med hinanden.
Udforsk destination

Kryds verdenshavene

Oceankrydstogter er en sørejse, der krydser de store verdenshave som Atlanterhavet eller Stillehavet og dermed også forbinder de store kontinenter med hinanden. At tage på sådan et krydstogt medfører flere dages ophold på havet uden stop og er i sig selv et eventyr for mange.

Der er derudover mange af disse krydstogter, som sejler via de nordatlantiske lande eller via sydlige øer som f.eks. De Kanariske Øer eller Azorerne og dermed kombinerer nogle af de destinationer, der findes på søvejen.

FRA ENGLAND TIL "THE BIG APPLE"

Når skibet kaster sine fortøjninger i Southampton, venter der en stor og spændende rejse mod det nordamerikanske kontinent. En ikonisk rejse, der over 6 dage krydser det store Atlanterhav og rammer den historiske by Boston i New England. Herfra sejler det store skib mod byen over dem alle – New York – hvor skibet lægger til over natten. Herefter går rejsen videre mod Det Caribiske Hav og de tropiske øer Bermuda og Bahamas, inden turen afsluttes i Miami, Florida.

Drømmer du om at sejle med Ocean Cruises?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.