Stillehavet

Med adgang til 4 kontinenter er Stillehavet er verdens største ocean. Det dækker 33% af Jordens overflade.
Udforsk destination

Det uendelige ocean

Vil du virkelig se verden, skal du tage et krydstogt i Stillehavet. Stillehavet er verdens største hav, og dækker 33% af Jordens overflade. Dette enorme ocean grænser op til fire kontinenter og endnu flere lande, men hvad du måske finder endnu mere fantastisk, er de forskellige kulturer og mennesker, der bor langs øerne i Stillehavet. Der er endda teorier om, at nogle af befolkningerne fra disse afsondret kulturer sejlede til Amerika i udriggerkanoer, tusinder af år før Columbus satte fod i Caribien. Du kan opdage denne utrolige fortid og afdække teorierne, alt imens du sejler på dette fredelige hav med kurs mod fjerne kyster.

Det sydlige Stillehav

Der er ikke tale om enkelte perler, for det Sydlige stillehav bugner af palmestrande og paradisøer. Stillehavets sydlige del byder på populære øer som Fiji, Bora Bora, Tahiti og Samoa samt flere fjernstoppesteder, der alle er forskelligartede i kultur, historie, sprog, geologi og landskaber. På et Stillehavskrydstogt i den sydlige ende, kan du nyde hvide strande, alskens vandsport og et undervandsfauna uden sammenligning.

Det nordlige Stillehav

Drømmer du om krydstogt til Stillehavet?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.