Sydamerika

Et krydstogt til Sydamerika er din chance for at forstå de første pionerers ærefrygt ved opdagelsen af Amerika. Undervejs får du en række af uforglemmelige oplevelser til lands, mens dagene til søs nydes med afslapning, underholdning og forkælelse.
Udforsk destination

Sydamerikas atlanterhavskyst

På et krydstogt langs Sydamerikas østlige kyst kan du opleve Amazonflodens munding, Brasiliens livlige hovedstad, Rio de Janeiro, ligesom Argentinas smukke og levende millionby, Buenos Aires. I syd er Ushuaia sidste stop før passagen over Drakestrædet til Antarktis, og i nord kan du sejle gennem Panamakanalen til Stillehavet og Sydamerikas vestkyst. Panamakanalen er, som et menneskeskabt vidunder, en ganske særlig oplevelse, du aldrig vil glemme.

Sydamerikas stillehavskyst

Langs Sydamerikas vestkyst venter store naturoplevelser i de chilenske fjorde, og du vil elske den farverige by, Valparaiso. I Peru mødes du af spændende kulturer med efterkommere af gamle indianerstammer og spanske immigranter – kontinentet er stadig den dag i dag en sand smeltedigel af spændende kulturer.

Drømmer du om krydstogt i Sydamerika

Aktuelle tilbud fra Sydamerika

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.

Kontakt

Kontakt en rejsespecialist via denne kontaktformular eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at høre mere eller bestille en rejse.