World Cruises

World Cruises er til de eventyrlystne, der ønsker at opleve verdens mange forunderlige hjørner og skjulte skatte fra nye vinkler.
Udforsk destination

World Cruises

World Cruises er til de eventyrlystne, der vil hive flere måneder ud af kalenderen, og som ønsker at opleve verdens mange forunderlige hjørner og skjulte skatte fra nye vinkler – nemlig fra søs. Kryds verdenshave og besøg lande på begge sider af ækvator, der vil berige med hver deres skønhed i alt fra kultur til historie og natur. Alt dette sker, mens du ombord vil blive underholdt, forkælet og få serveret mad i verdensklasse. Det eneste, du skal, er at pakke ud én enkelt gang, læne dig tilbage og blot lade dig forføre af dette flydende hotel, der bringer dig til nye oplevelser.

Drømmer du om World Cruises?

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.