Destinationer

Du kan komme på krydstogt i stort set alle egne af verden. Det kan derfor være svært at vælge, hvor man skal tage hen. Overvej, om du vil have sol og strand, store naturoplevelser, kulturelle indspark eller bare vil nyde skibet, og egentlig er ligeglad med, hvor det ligger i havn.
Udforsk Destinationer

Hvor skal jeg hen?

Hvis du er til sol og strand, kan de smukke paradisøer i Caribien anbefales. Er du til uforglemmelige naturoplevelser, kan vi anbefale et krydstogt til Alaska eller New England, langs Norges vestkyst eller rundt om Sydamerika.

Eller oplev nogle af verdens mest spændende kulturperler som f.eks. Blodskirken i Skt. Petersborg, Akropolis i Athen eller Colosseum i Rom. Besøg også de smukke havnebyer i Det Græske Øhav, få uventede oplevelser i Island, Tripoli, Dubai eller New Zealand, eller rejs over Atlanten på den eneste rigtige måde – med skib!

Når det så er sagt, så er nogle destinationer og farvande mere populære at tage på krydstogt til end andre. Det drejer sig om krydstogter til Norge, krydstogter til Middelhavet og krydstogter til Caribien, som du kan læse mere om på de enkelte undersider.

Kontakt os

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.