En ferie for hele familien

Krydstogter er perfekte for familier. En fast base der bringer jer rundt i verden.
Læs indlæg

Familiekrydstogt

Der er mange børnefamilier, der tager på krydstogt. Interessen er heller ikke svær at forstå – hvorfor flytte fra destination til destination, når du og din familie kan tjekke ind på et kæmpe flydende resort, der rejser med jer. Der er et hav af forskellige underholdnings- og aktivitetsmuligheder at tage sig til undervejs på rejsen, og når skibet er i land, venter nye store oplevelser i land.

Bedste krydstogter for børn

Der findes masser forskellige krydstogter velegnet til børnefamilier, som alle varierer i pris, faciliteter og sejlruter. Nogle krydstogtsskibe tilbyder fri passage for børn under elleve og reduceret billetpris for børn under 17 år. Nogle krydstogtskibe tilbyder børnehave, der accepterer spædbørn fra seks måneder og op – andre giver ikke børnepasning til børn under tre år. Gør din forskning i forvejen for at sikre, at det krydstogt du ønsker, imødekommer dine behov og rabatter, du leder efter. For store familier, der er interesseret i at bestille suiter eller forbundne værelser, er det bedst at booke i god tid.

Sjov for hele familien

Nogle krydstogtskibe har specialiseret sig inden for familier med småbørn, mens andre er bedre egnet til multigenerationsgrupper. Nogle skibe har en overflod af aktiviteter ombord – fra vandparker og zip-line til surfing og skydiving-simulatorer. Andre har decideret børne- og teenageområder såsom klubhuse eller arkader. Med så mange muligheder er der ingen grund til at gå på kompromis.
Leder du efter en perfekt uge med sjov for alle i solen? En familietur gennem Middelhavet, der er lige så vidtrækkende, som det er nemt at planlægge? En fantastisk rejse gennem Alaska, som hverken du eller dine børn nogensinde vil glemme? Du finder det hele her på siden, og er der ikke lige det, du søger, er du i gode hænder. Vi hjælper jer hele vejen.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne høre mere om krydstogter for familier med børn, eller har du en konkret forespørgsel? Skriv til os eller ring direkte. Vi sidder klar til at hjælpe dig!


Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.