Krydstogt for par

Tag afsted på en romantisk rejse på de store verdenshave.
Læs indlæg

Fuld forkælelse

På et krydstogt bliver I forkælet fra morgen til aften og kan bruge dagene på en liggestol, dyrke sport, svømme en tur i poolen eller gå i spaen. Med Princess Cruises har I endda mulighed for at få en oplevelse udover det sædvanlige. I kan tilbringe aftenen på dækket, mens forskellige film vises på stort lærred under åben himmel. Derudover kan I nyde en dejlig middag i én af de mange gode restauranter ombord, hvor I kan vælge mellem forskellige veltilberedte retter og vine. Der er altid et højt serviceniveau og en god atmosfære i restauranterne, og I kan dermed glæde jer til en masse gode aftener sammen.

Rolige og private omgivelser

Hvis I ønsker rolige og private omgivelser, er det en god ide at booke en balkonkahyt. Desuden har I mulighed for at bestille morgenmad serveret i kahytten og nyde den. Så kan I altid have lidt privattid sammen.

Skulle I også have lyst til at nyde en skøn middag i jeres egen kahyt, kan dette også lade sig gøre. Som noget helt ekstraordinært tilbyder Celebrity Cruises private spa- og helsekahytter.

Tid til hinanden

På krydstogt skal I udelukkende koncentrere jer om hinanden. I bliver forkælet fra morgen til aften og har mulighed for at gå på opdagelse nye steder hver dag og dermed skabe fantastiske minder sammen.

Et krydstogt er den oplagte mulighed for at komme helt ned i tempo – og så er der noget helt specielt ved at stå ude under åben himmel og se på stjernerne, mens skibet roligt sejler afsted.

Et krydstogt er på alle måder den perfekte rejseform for par. Med vind i håret, smukke solnedgange, stjerneklar himmel og uendelige havudsigter er der lagt op til en skøn rejse for to.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne høre mere om krydstogter for par, eller har du en konkret forespørgsel? Skriv til os eller ring direkte. Vi sidder klar til at hjælpe dig!


Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.