Mit første krydstogt

Vi giver de bedste råd og tips til dig, der har dit første krydstogt foran dig.
Læs indlæg

Gør dig de rette overvejelser

Det kan f.eks. være en god ide at undersøge størrelsen på skibet, om det er familie- og børnevenligt, eller hvorvidt der er nogen forventninger til påklædningen ombord. Der findes nemlig rigtigt mange rederier og herunder endnu flere skibe, der hver især har forskellige karakteristika, der kan være vigtige for din rejseoplevelse. Grundlæggende kan store skibe tilbyde mange faciliteter og aktiviteter, ofte for gæster i alle aldre, hvor de mindre skibe er mere velegnet til par og romantiske ferier, og desuden har mulighed for at sejle ind i de mindre, hyggelige havne. Dog er det altid en god ide at undersøge de enkelte rederier, fordi de differentierer sig mellem hinanden.

Hvad er vigtigt for dig?

Inden du bestiller dit første krydstogt, er der nogle ting at forholde sig til, der kan vedrøre dine præferencer for aktiviteter på en ferie – måske er du til underholdende aktiviteter som teater og musik, gastronomiske oplevelser, afslapning og velvære eller et højt serviceniveau? Og måske har du et specifikt budget, eller et særligt område, du gerne vil sejle i? Det er en god ide at gøre sig disse overvejelser, og har du brug for vejledning for at spore dig nærmere ind på det rette rederi, kan du kigge i vores guide over rederier. Vil du gerne læse om de mest populære destinationer og farvande at sejle i, kan du måske også hente inspiration her. Og har du brug for et mere konkret eksempel på, hvordan en krydstogtsrejse kan se ud, kan det også være en hjælp at snuse rundt i søgemaskinen, hvor du finder konkrete rejser, du kan læne dig op ad.

Det er også muligt at komme på et minicruise, som du kan kombinere med en klassisk landrejse, hvis du vil afprøve, hvad det vil sige at være på krydstogt. Måske bliver du, ligesom os og mange andre, bidt af det, og får lyst til at prøve et længere krydstogt. Du kan læse mere om vores minicruises her.

Hvorfor tage på krydstogt?

1. Krydstogt for enhver

Et krydstogt er den perfekte rejseform, hvad enten du ønsker en prisbillig familieferie i Middelhavet, et romantisk luksuskrydstogt for to i Caribien eller en udfordrende ekspedition til Antarktis. Der findes krydstogter for enhver smag, og der er med garanti et, der passer netop til dine drømme og ønsker!

2. Nye destinationer og unikke oplevelser

Nye destinationer og unikke oplevelser hver dag – både til vands og til lands

En krydstogtsrejse giver dig mulighed for at opleve flere af de destinationer, som du drømmer om at besøge, på én rejse – uden at du skal bekymre dig om at komme fra sted til sted. Hver dag byder på nye oplevelser, både når du går i land, men også på skibet, hvor der er uendelige muligheder for aktiviteter, underholdning, fantastiske restauranter, barer og wellness. På de mindre skibe er der mulighed for at sejle ind til steder, hvor de større skibe ikke kan komme. Du oplever verden fra en helt ny vinkel på et krydstogt.

3. En fast base hele vejen

Dit flydende hotel følger med dig på hele rejsen – og gør din rejse nem og bekvem

På en krydstogtferie behøver du blot at pakke din kuffert ud en enkelt gang – for dit hotelværelse følger med dig på hele din rejse. Du kan derfor blot koncentrere dig om at suge alle indtryk til dig og nyde de fantastiske omgivelser, uden at skulle bruge energi på at pakke og skifte hotel undervejs. Det er særligt praktisk, hvis du rejser med børn. Endvidere behøver du ikke tænke over, om du kan tage glas vin mere til middagen, da dit hotel altid ligger lige om hjørnet!

4. Afslapning i storslåede omgivelser

Slap af og nyd de fantastiske omgivelser – mens du transporteres

Krydstogtskibe er ikke blot transportmidler – men en hel oplevelse i sig selv! Modsat en rejse med bil, fly eller tog kan du på en krydstogtferie udnytte rejsetiden og med god samvittighed nyde de mange muligheder og aktiviteter, som krydstogtskibene tilbyder. Her er alt lige fra spa, fitness, underholdning, casino, barer, lækre restauranter, pool, sjove aktiviteter for børn m.v. Listen er lang – og du bestemmer helt selv, hvordan du vil bruge tiden.

5. Selvforkælelse og top service

Opvartning, god service og lækker mad – du behøver ikke løfte en finger

På alle krydstogtskibe gør man meget ud af at have et yderst højt serviceniveau, og på nogle skibe har du sågar din helt egen og private tjener, der følger dig til bords og sørger for at opvarte dig på hele rejsen. Du behøver aldrig tænke på opvask eller andet praktisk, for du bliver serviceret, fra du står op til du går i seng. Lige som det høje serviceniveau, er der ligeledes fokus på lækker gastronomi, og på mange af skibene finder du bedre restauranter, end dem du finder på land. Alle krtdstogtskibe udbyder i dag all inklusive, hvor du frit kan benytte skibets skønne restauranter og sågar få roomservice, når du vil – uden ekstra omkostninger. Der findes både fine restauranter, hvor man skal bære smoking og kjole, men også restauranter, hvor man er mere afslappet klædt.

6. Perfekt til grupper

Perfekt rejseform til selskaber eller grupper

Er du et større selskab – om det er som familie, en stor gruppe eller f.eks. et bryllup – er krydstogtrejseformen særdeles velegnet. Her har du nemlig en samlet fælles base, hvorfra gruppens medlemmer kan nyde aktiviteterne sammen eller hver for sig – alt efter hvad I lyster – uden at I er særlig langt væk fra hinanden. Og med det høje sikkerhedsniveau kan børnene sagtens færdes på egen hånd.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.