Ofte stillede Spørgsmål

Find svarene på de mest stillede spørgsmål.
Læs indlæg

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indgår i krydstogtets pris?

Når man rejser på krydstogt, opholder man sig mange timer ombord på skibet, hvilket gør, at de fleste rederier har valgt at inkludere mange ting i den samlede pris. Men netop fordi det varierer fra rederi til rederi, er det en god ide at være opmærksom på, hvad der indgår i den givne pris og rejse. Det er nemlig meget forskelligt fra rederi til rederi, hvad de medregner i deres priser.

Er mad inkluderet i prisen?

Mange rederier og skiber har all-inclusive i prisen på alle deres krydstogtrejser, hvilket betyder, at du intet betaler for maden undervejs, og at du frit kan nyde alle måltider samt snacks 24 timer i døgnet – herunder også roomservice og servering ved poolen. Der vil som regel være fri vand og the/kaffe. De fleste krydstogtskibe har en eller flere hovedrestauranter, hvor der serveres morgenmad, frokost og middag, og derudover vil der være snackbarer, som serverer måltider uden for de normale måltidstidsrum.

Er drikkevarer inkluderet i prisen?

Det er igen meget forskelligt fra rederi til rederi, hvordan drikkevarerne er med i prisen eller ej. Nogle rederier har desuden drikkevarepakker, hvor det blot er gældende for øl, vin og vand til måltiderne, andre har også spiritus og champagne inkluderet til middagene, og igen er der andre, der har all-inclusive drikkevarepakker med i prisen. Vær derfor opmærksom på, hvad der indgår i den samlede pris.

Hvad med fly og hotel?

Det kan være en rigtig god ide at kombinere et krydstogt med nogle hotelovernatninger før og/eller efter dit krydstogt, fordi det kan give et par ekstra dage til at opleve den by, hvor krydstogtet starter eller slutter. Har du brug for hjælp til at booke dette, kan vi altid være behjælpelige med at finde fly og gode hoteller.

Kan jeg komme på udflugt på mit krydstogt?

Ja, det kan du sagtens. Mange af rederierne arrangerer udflugter ved mange af destinationerne, og det kan være en rigtig god ide at vælge disse ture. Dels fordi udbyderne sørger for at tage dig til de vigtigste seværdigheder og dels fordi udbyderen sørger for, at du er tilbage i tide. Du kan naturligvis også tage på opdagelse på egen hånd, men vær opmærksom på at komme rettidigt til havnen.

Hvornår skal jeg bestille udflugterne?

Du kan enten bestille udflugterne hjemmefra, når du har dit bookingnummer eller på krydstogtskibet, hvor du får udleveret en oversigt over udflugterne. Er der bestemte udflugter, som du gerne vil på, anbefaler vi, at du bestiller hjemmefra, da nogle udflugter kan blive udsolgt. Du kan se de forskellige udflugter på rederiernes hjemmesider.

Kan man blive søsyg?

Næsten alle, der ikke har prøvet et krydstogt, taler om søsyge. På de store skibe kan man normalt ikke mærke, at man sejler, og alle moderne krydstogtskibe har stabilisatorer, der modvirker gener i bølgegang. Faktum er, at kun meget få oplever ubehag ombord.

Hvis jeg er gravid, syg eller har et handicap?

Som med flytransport er der særlige regler gældende for gravide. Hvis man er gravid, skal man anmode om information om reglerne for det pågældende rederi.

Hvis man er handicappet eller har en sygdom, skal man også informere rederiet. I visse tilfælde forefindes der særlige handicap suiter ombord. I andre tilfælde er det nødvendigt, at rederiet modtager en lægeerklæring.

Er der hospital og læge ombord?

Få former for ferier tilbyder samme mulighed for kvalificeret lægebehandling. Uanset hvor man er i verden, har alle krydstogtskibe en læge og/eller et hospital ombord. De mest almindelige sygdomme kan således behandles under ferien, da der også forefindes et stort apotek ombord.

Opstår der mere komplicerede sygdomme, vil man dog altid tage kontakt med hospitaler og læger i land.

Få et uforpligtende tilbud

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål herover. Intet problem. Vi er her for at hjælpe dig hele vejen. Send en besked her eller ring direkte til os.
Jens

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/krydstogt.dk/wp-content/themes/krydstogt/functions.php on line 410

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/krydstogt.dk/wp-content/themes/krydstogt/functions.php on line 410

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/krydstogt.dk/wp-content/themes/krydstogt/template-parts/module-inquiry.php on line 15
+45 70 20 01 00


Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.