Om os

Krydstogt.dk er Danmarks største inspirationsside for krydstogter. Når du søger efter din krydstogtrejse hos os, finder vi resultater blandt mere end 5.000 krydstogter ombord på 32 af verdens bedste og mest populære rederier.
Udforsk Om os

Det bedste fra to verdener

Bag krydstogt.dk står Bella Vista Travel og Profil Rejser – to af Danmarks absolut bedste og mest erfarne krydstogteksperter.

Hvis du vælger et specifikt krydstogt via søgemaskinen, bliver du sendt videre til ét af de to rejsebureauer, som har ekspertise inden for lige netop det krydstogt, du er interesseret i.
På den måde sikrer vi, at du altid får den bedst mulige vejledning og service.

Begge rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden, og du kan trygt overlade din rejseplanlægning i hænderne på de erfarne krydstogteksperter, som hjælper med alt fra spørgsmål og overvejelser, til booking af fly, hotelophold, udflugter, transfers – og selvfølgelig selve krydstogtet.

Skriv til Profil Rejser på krydstogt@profilrejser.dk eller ring på tlf.: 70 200 100.
Se mere på www.profil-rejser.dk/krydstogt

Skriv til Bella Vista Travel på info@bellavista.dk eller ring på tlf.: 70 236 236.
Se mere på www.bellavista.dk/krydstogt 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste krydstogtrejse!

Medarbejdere

Vores fælles passion er at rejse ud i verden og opleve nye eventyr, som vi gerne deler med andre.

For os er nøglen til succes nemlig, at vi kan give vores kunder den allerbedste rådgivning og en fantastisk rejseoplevelse, som huskes længe efter.

Danmarks bedst bedømte rejsebureau

 • God planlægning. Vi har under hele planlægningen haft en god dialog og hjælp fra Louise, som vi også har haft med mange tidligere krydstogter, der gør rejsen endnu bedre.

  Birthe & Walther
  Gæst, Profil Rejser
 • Vi har brugt Profil Rejser en del gange - de er altid klar til at skræddersy lige præcis det vi ønsker og skuffer aldrig. Vi oplever ikke at Profil Rejsers medvirken i planlægningen fordyrer rejsen - tværtimod sparer vi en masse tid i planlægningen. Vi har drømmen - de planlægger den og leverer ned til mindste detalje.

  Peder Drejer
  Gæst, Profil Rejser
 • Super rejse individuelt tilpasset til mine ønsker af Profilrejser. Var på 3 forskellige hoteller/destinationer al transit longtail boat osv. klappede som det skulle. super hoteller til rimelige priser

  Lars Søgaard
  Gæst, Bella Vista Travel

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.