AMA Waterways

AmaWaterways er et af de mest velrenommerede rederier, hvad angår flodkrydstogter og tilbyder spændende sejlplaner i både Europa, Asien og Afrika.
Udforsk rederi

AMA Waterways

Det familieejede Amawaterways er amerikansk og hovedsproget ombord er derfor engelsk. Et flodkrydstogt er den perfekte måde at opleve Europas gamle floder og byer på. Du får set Europas smukke natur på en helt ny måde, og intet slår at ankomme til den næste storby fra floden af. På de flodkrydstogter, Amawaterways tilbyder, kan du virkelig mærke kontinentets historie. Hver gang du runder flodens næste hjørne, vil du få nye og spændende indtryk.

Amawaterways skibe tilbyder luksus og komfort. Et flodkrydstogt med Amawaterways betyder afslapning, god mad og eventyrlig stemning på højt niveau. Skibene har en dejlig hovedrestaurant samt special restauranten The Chef’s Table, barer og soldæk. Derudover er der fitnesscenter, frisør, pool og massage, og om aftenen er der ofte livemusik og underholdning ombord. Mange af skibene tilbyder staterooms med fransk altan og på de helt nye skibe både fransk altan og privat balkon. Det engelsktalende personale leverer service på højt niveau.

Når du køber et krydstogt med Amawaterways, er en masse ting inkluderet i prisen: Alle måltider inklusive vin, øl og vand til middage og frokost. Desuden får du et program fuld af planlagte udflugter med i prisen. Det er også muligt at låne cykler og deltage i guidede cykelture. Og hvis ikke du synes, at de planlagte udflugter er nok, er der i forbindelse med de fleste rejser mulighed for tilkøb af landarrangementer før eller efter krydstogtet.

Bemærk: Alle udflugter er med engelsktalende guider. Der er IKKE dansk rejseleder med på AmaWaterways flodkrydstogter.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.