Celebrity Cruises

Luksus-krydstogter med fokus på gourmetoplevelser og service i topklasse.
Udforsk rederi

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er fra 1988 og hører til blandt de yngste krydstogtrederier i verden. I 1997 bliver rederiet en del af Royal Caribbean-familien. Alle 14 krydstogtskibe er elegant indrettet i moderne og lyst interiør og der er rigtig god plads til alle gæster. Forkælelse, gastronomi og serviceniveau er helt i top, og både gæster samt journalister fra bl.a. Condé Nast Traveler har flere gange kåret Celebrity’s krydstogtskibe som de bedste i verden.

Celebrity Cruises adskiller sig fra de øvrige krydstogtrederier på flere måder. Som det eneste rederi i verden, kan de prale af en ægte græsplæne på soldækket (Soltice-klassen). Her kan opleves alt fra jazz- og operakoncerter til spil og picnic. De er også det eneste krydstogtrederi med faste skibe (Celebrity Flora, Celebrity Xpedition, Celebrity Xperience og Celebrity Xploration) sejlende ved Galapagosøerne året rundt. Celebrity Cruises er også kendt for sine udflugter på land (de såkaldte Cruisetours), der ledes af professionelle guider. Nogle udflugter strækker sig sågar over flere dage, hvor der rejses længere ind i landet.

Vi anbefaler krydstogter med Celebrity Cruises til de af vores gæster, som ønsker et krydstogt med fokus på gourmetoplevelser i luksuriøse og moderne omgivelser. Celebrity Cruises er primært målrettet voksne, der rejser uden børn, men er også velegnet til familier med lidt ældre børn eller teenagere.

Inkluderet i prisen på hvert krydstogt:

  • Et utroligt højt serviceniveau leveret af et besætningsmedlem for hver to gæster
  • Indkvartering ombord i den valgte kahytkategori
  • De fleste måltider ombord, herunder også gourmet
  • Visse drikkevarer
  • Shows, underholdning og aktiviteter ombord
  • Fitnesscenter
  • Klubber for børn og unge
  • Bibliotek
  • Drikkepenge til personalet ombord (hvis ikke andet er aftalt ved reservationen)
  • Lokale skatter og havneafgifter
Celebrity Cruises - Remember everything

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.