Costa Cruises

Grundlagt i 1948 og er med en flåde på 15 skibe og mere end 830 krydstogter årligt et af Europas største krydstogtsrederier.
Udforsk rederi

Costa Cruises

Alle Costa Cruises’ skibe tilbyder et stort udvalg af aktiviteter for både børn og voksne – lige fra børne- og ungdomsklubber med sjov og spas – til skøn afslapning på pool-dækket eller i spa-afdelingen. Costa Cruises’ helt store specialer er de europæiske krydstogter, og særligt  Middelhavet og krydstogterne ud af København er meget populære. På disse er er passagererne overvejende europæiske, og hovedsprogene ombord er italiensk og engelsk. Og så er der maden… Er du i forvejen glad for det italienske køkken, så er du ikke gået forkert, når du er trådt ind fra landgangen på et Costa krydstogtsskib. Maden, der serveres ombord, er autentisk, velsmagende italiensk mad – uanset om du vælger at spise i buffet-restauranten, i hovedrestauranten, udenfor på dækket, i din kahyt eller på en af specialrestauranterne. Er du medlem af Costa Club er der gode tilbud og favorable priser at hente.

Vi anbefaler Costa Cruises til dig, som vil på krydstogt til gode priser med hele familien. Costa Cruises’ skibe er fyldt med sjove aktiviteter til både store og små. Costa Cruises henvender sig til gæster, som ønsker en ægte italiensk stemning.

Inkluderet i prisen på hvert krydstogt:

  • Indkvartering ombord i den valgte kahytkategori
  • Alle måltider ombord i buffet- og hovedrestaurant
  • Visse drikkevarer (vand, te og kaffe i buffetrestauranten)
  • Shows, underholdning og aktiviteter ombord
  • Fitnesscenter
  • Klubber for børn og unge
  • Bibliotek
  • Lokale skatter og havneafgifter
  • Drikkepenge til personalet ombord
Costa Diadema - The Journey to Genoa
15
Skibe i flåden
1948
Grundlagt
20200
Ansatte
255
forskellige ruter
832
krydstogter

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.