Cruiseaway

Hos Cruiseaway sættes kvaliteten af krydstogtet og gæsternes oplevelser ombord i højsædet. Flåden består af moderne flodkrydstogtskibe, der primært sejler på floder i Europa og Rusland. Du kan således vælge krydstogter langs Europas floder fra Amsterdam til Danube ved Sortehavet og ad den russiske vandvej på floderne Neva og Volga hele vejen fra St. Petersborg til den storslåede by Moskva.
Udforsk rederi

Cruiseaway

Med deres erfaring for kvaliteten af et flodkrydstogt, sættes der fokus på gæsternes oplevelser ombord såvel som i land. Det betyder, at Cruiseaway har en af de mest moderne flåder af flodkrydstogtskibe, der primært sejler på europæiske og russiske floder. Du kan således vælge flodkrydstogter på Europas floder fra Amsterdam til Danube ved Sortehavet og ad de russiske floder Neva og Volga – hele vejen fra St. Petersborg til den storslåede by Moskva.

På krydstogt.dk finder du mange flodkrydstogter med Cruiseaway på de europæiske og russiske floder, hvor kulturoplevelser, storslåede landskaber og forkælelse er nøgleord på din rejse.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.