Crystal Cruises

Crystal Cruises er et af verdens mest prisvindende rederier – og ikke uden grund! Rederiet råder over både mindre krydstogt- og flodkrydstogtskibe og ombord venter dig en luksuriøs rejse, ledsaget af forkælelse og elegance.
Udforsk rederi

Crystal Cruises

Crystal Cruises opererer to luksus krydstogtskibe; Crystal Symphony (940 gæster) og Crystal Serenity (1080 gæster), en lusksusyacht; Crystal Esprit samt fem luksusflodkrydstogtskibe; Crystal Bach, Crystal Debussy, Crystal Mahler, Crystal Mozart og Crystal Ravel.

Når du sejler med Crystal Cruises ved du at service og gastronomi er helt i top. Få andre krydstogtskibe tilbyder mere plads pr. gæst. I kibenes hovedrestaurant er der faste borde og to sittings, men der er mulighed for at spise i en af de alternative restauranter, herunder en sushi bar. Alle måltider – også i de alternative restauranter – er med i prisen, men vin og drikkevarer bliver tilskrevet regningen ombord.

Sejler du med på et af Crystal Cruises flodkrydstogter, vil du opleve et All Inclusive-koncept, hvor også champagne, vin og øvrige drikkevarer samt drikkepenge, 24-timers roomservice og udflugter er en del af prisen.

Rederiet tilbyder mange spændende destinationer bl.a. Alaska, Afrika, Orienten, Australien og New Zealand, Caribien, Panamakanalen, Middelhavet, Skandinavien, Baltikum samt Europas smukke floder. Ydermere tilbydes der et længere cruise benævnt World Cruise på ca. 100 dage fra januar til maj. Der kan naturligvis bookes kortere segmenter af turen.

Bella Vista Travel er generalagent for Crystal Cruises i Danmark.

Intro Crystal Cruises

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.