Cunard

Siden 1840 har Cunard sat branchens standard for luksus og service. I dag er Cunard det eneste rederi, der fortsat tilbyder flere faste forbindelser årligt mellem Europa og USA.
Udforsk rederi

Cunard

Den klassiske transatlantiske crossing skal ganske enkelt bare opleves ombord på Queen Mary 2. Men i dag tilbyder Cunard også et antal almindelige krydstogter i hele verden. Fra World Cruises til de populære afgange i Middelhavet, Caribien og ved Norges kyst. Det er den særlige stemning og service, der er ombord og de markante lange, brede promenadedæk, der kendetegner, at man er ombord på en ægte oceanliner.

Ombord på Cunards skibe mærker man tradition, stil og klasse. Gæsterne kan godt lide at klæde sig pænt på til middag, og smoking er et almindelig syn til galla-aftenerne. Da skibene er bygget for at sejle mange dage til søs, er der et væld af aktiviteter ombord at vælge mellem. Man kan finde nogle af de største biblioteker til søs, man kan lytte til forelæsninger, shoppe i butikkerne, besøge den store spaafdeling, motionere i fitnesscentret eller slappe af i en dækstol på de store åbne teaktræs dæk.

Maden er en blanding af klassisk engelsk og internationalt køkken og serviceniveauet er højt. De fleste gæster spiser i den elegante Britannia restaurant, hvor der er to sittings. Gæster i de større suiter spiser i de eksklusive Princess- og Queens Grill-restauranter, hvor der kun er én sitting. Om aftenen er der et stort udbud af musik, dans og underholdning, alt fra ”sing along” i pubben til jazz, pianobar, klassisk musik og Broadway shows. Et krydstogt med Cunard kan anbefales til alle, som sætter pris på traditionel britisk stil med smag af “de gode gamle dage”. Skibene har også gode børnefaciliteter.

Bella Vista Travel er generalagent for Cunard i Danmark og har været det i næsten 25 år.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.

Kontakt

Kontakt en rejsespecialist via denne kontaktformular eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel på 70 236 236 for at høre mere eller bestille en rejse.