Hapag-Lloyd Cruises

Ombord på Hapag-Lloyds skibe mødes du af tysk kvalitet i særklasse, og rederiet er anerkendt som et af verdens førende krydstogtrederier. Det er ikke uden grund, at deres skib Europa 2 er udnævnt som verdens bedste skib af Berlitz.
Udforsk rederi

Hapag-Lloyd Cruises

Hovedsproget ombord er tysk, men en række afgange opereres med to sprog (så annonceringer også sker på engelsk). Dog er det ikke alle afgange, der opereres som tosprogede. I Berlitz Guide til Cruises (2017) er flagskibet m/s Europa 2 udnævnt til verdens bedste, og rederiets skibe er generelt meget flot anmeldt.

Der er ingen tvivl om, at flåden omfatter verdens ubetinget bedste og mest luksuriøse eksplorerskibe, der blandt andet sejler i Grønland og Antarktis. Således adskiller Hapag-Lloyd sig markant fra de andre krydstogt tilbud i Grønland, der typisk er i niveauet fra 1 til 3 stjerner, og med meget svingende kvalitet og begrænset udbud hvad angår service, komfort og gastronomi. Hapag-Lloyds program er omfattende, og kun få andre rederier tilbyder lige så spændende destinationer.

Bella Vista Travel er generalagent for Hapag-Lloyd Cruises i Danmark.

Intro Hapag-Lloyd

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.

Kontakt

Kontakt en rejsespecialist via denne kontaktformular eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel på 70 236 236 for at høre mere eller bestille en rejse.