MSC Cruises

MSC Cruises er et italiensk rederi, og det afspejler sig i indretningen, maden og den venlige betjening ombord. Besætningen sørger for at skabe en festlig og familievenlig atmosfære, der giver dig og din familie en rigtig god oplevelse.
Udforsk rederi

MSC Cruises

MSC Cruises er komfort og luksus for alle med sjove aktiviteter for både store og små. Det er et krydstogt for hele familien til attraktive priser. MSC Cruises tilbyder krydstogter til en overkommelig pris, så alle kan prøve livet ombord på et krydstogtskib. MSC sejler i hele verden og kan som et af de få selskaber også tilbyde Sydafrika som destination.

MSC er oplagt til familier, da både børn og voksne kan nyde godt af de aktiviteter og faciliteter, der tilbydes ombord. Det uddannede personale sørger for at dine børn aldrig keder sig, uanset alder, for MSC tilbyder klubber i tre forskellige aldersgrupper. De vil blive beskæftiget med sportsturneringer, liveshows, fester, lektioner i kunst og håndværk og meget mere.

Til de gæster, der ønsker ultimativ luksus og komfort, tilbydes MSC Yacht Club på både MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seaside, MSC Seaview og MSC Splendida. Her får du et fristed på første klasse med egen butlerservice og stort udbud af luksuriøse bekvemmeligheder. Hvad enten du rejser med familien, er på vennetur eller som par, der ønsker en romantisk og luksuriøs tur, vil dine behov og ønsker blive opfyldt, og du vil få et uforglemmeligt krydstogt. MSC’s moderne flåde tilbyder aktiviteter for hele familien til en god pris. Vi anbefaler krydstogter med MSC til de gæster, der sætter pris på det italienske køkken og en pompøs og international atmosfære.

Inkluderet i prisen på hvert krydstogt:

  • Indkvartering i valgt kahyt
  • Alle måltider ombord
  • De fleste aktiviteter ombord
  • Show og underholdning hver aften
  • Alle skatter og havneafgifter
  • Børne- og ungdomsklubber
  • Fitnessfaciliteter
MSC Cruises - The Company

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.