Oceania Cruises

Topmoderne skibe i mellemstørrelsen. Skibene har et højt serviceniveau og modtaget stor anerkendelse. Stemningen ombord er elegant casual.
Udforsk rederi

Oceania Cruises

Skibene er blandt otte identiske søstre, der oprindeligt hed R1-R8. Oceania Cruises har dog foretaget en del forbedringer af skibene, bl.a. er der nu teaktræsdæk omkring poolområdet. Skibene har et højt service- og gastronomisk niveau, og anses i dag af mange som værende blandt verdens 10 bedste rederier.

Oceania Cruises sejler om sommeren i Middelhavet og Skandinavien og om vinteren på Panamakanalen, Sydamerika, Kina og Orienten. Skibene har fire restauranter med open seating (ingen faste borde). Gastronomien er i topklasse, og menuerne på de mindre skibe er skabt af den kendte mesterkok Jacques Pépin. Kahytterne er lidt mindre end på de 5-stjernede skibe, men 70% af alle kahytter har privat balkon med teaktræ. Standard størrelsen på kahytterne ombord er på mellem 12 og 15 m2 og balkonkahytter er ca. 20 m2. Ønsker man mere plads og større badeværelse, kan vi anbefale suiterne, der er fra 73 til imponerende 92 m2. Sengene er i top kvalitet med dundyner og gåseduns puder.

Selvom stemningen ombord er elegant, er smoking og lange kjoler ikke påbudt på noget tidspunkt under krydstogtet. Oceania Cruises er på kort tid blevet et af verdens mest efterspurgte rederier, og har en meget høj “value for money”. Der er ingen formelle aftener (påklædning “Elegant Casual”). Vær opmærksom på skibet har et antal indvendige kahytter. Der er ikke All-inclusive inkluderet i prisen.

Bella Vista Travel er generalagent for Oceania Cruises i Danmark.

Velkommen ombord Oceania Cruises

Aktuelle tilbud fra Oceania Cruises

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.