Pandaw

Pandaw sejler på floderne i Cambodia, Vietnam og Burma. På de charmerende og intime skibe er der kræset for den diskrete luksus og komfort, og hele konceptet er baseret på, at man skal hygge sig udendørs.
Udforsk rederi

Pandaw

Alle de hyggelige og samtidig praktisk indrettede kahytter er på 15,6 kvadratmeter. De fleste af kahytterne er med franske glasdøre med direkte udgang til promenadedækket på hvert dæk. Ud for hver kahyt er der to komfortable stole med cafebord, hvor du kan vælge at sidde og nyde det konstant skiftende og tryllebindende landskab, hvis du da ikke foretrækker observationsdækket, som byder på en fantastisk udsigt over hele floden og dens bredder.

Trods den høje standard har Pandaw-rederiet meget bevidst valgt ikke at have minibar, tv eller telefon i kahytterne, da konceptet med deres flodkrydstogter netop er baseret på, at du hygger dig udendørs. Wi-Fi er dog tilgængeligt og gratis, men bemærk, at signalet kan variere i styrke, alt afhængigt af hvilke områder skibet befinder sig i. Dresskoden ombord er afslappet casual – også om aften, selvom du selvfølgelig altid velkommen til at skifte til lidt mere aftenpræget tøjstil. Det bestemmer du helt selv. Det vigtigste for Pandaw er, at du føler dig godt tilpas. Alle måltider ombord, drikkevarer (dog ikke vin), drikkepenge til personalet og alle udflugter med lokale engelsktalende guider undervejs på flodkrydstogtet er inkluderet. Desuden tilbyder rederiet spændende landarrangementer før og efter flodkrydstogterne, som kan tilkøbes, når du bestiller din rejse.

13
skønne krydstogtskibe

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.