PGCruises

PGCruises er et ægte luksuskrydstogt, der er kendt for ekstraordinær service og unik polynesisk gæstfrihed.
Udforsk rederi

Paul Gauguin Cruises

PGCruises tilbyder luksuskrydstogter i Det Sydlige Stillehav til idylliske destinationer som Tahiti, Fransk Polynesien og Fiji-øerne.

Det luksuriøse skib M/S Paul Gauguin er specialdesignet til at kunne sejle helt ind i de lavvandede havne, hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til. Skibet er en drøm for alle, der nyder livet ombord på et mindre krydstogtskib med faciliteter og service af meget høj kvalitet.

PGCruises er kendt for den ekstraordinære service, der kendetegnes af polynesisk gæstfrihed. Fra det luksuriøse skib har du den skønneste udsigt, for eksempel fra balkonerne i udvalgte kahytter. Ombord nyder du gourmetretter inspireret af Paris’ haute cuisine, en overdådigt udstyret spa med signaturbehandlinger, en ekspansiv dækplads og pool, et fitnesscenter, en butik og en lounge med levende musik og underholdning. Gauguin tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter som kajakroning, paddleboarding og PADI SCUBA dykkerprogrammer.

Livet ombord reflekterer skønheden og den rige kulturarv, der hører til de øer, som skibet besøger, med en varm, venlig og uformel atmosfære.

332
passagerer
217
ansatte
19
tons
7
dæk

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.