PGCruises

PGCruises er et ægte luksuskrydstogt, der er kendt for ekstraordinær service og unik polynesisk gæstfrihed.
Udforsk rederi

Paul Gauguin Cruises

PGCruises tilbyder små luksuskrydstogter til idylliske destinationer i Tahiti, Fransk Polynesien, Fiji og Sydlige Stillehav. Skibet er specialdesignet til at kunne sejle helt ind til lavvandede havne, hvor større cruiseskibe ikke kan lægge til. Skibet er en drøm for dem, der godt kan lide mindre cruiseskibe med faciliteter af meget høj kvalitet.

PGCruises er kendt for den ekstraordinære service, der bl.a. kendetegnes af polynesisk gæstfrihed. De små luksuskrydstogter har den skønneste udsigt, herunder balkoner i udvalgte kuponger, gourmetretter inspireret af en af de øverste kokke i Paris, et overdådigt spa med signaturbehandlinger, ekspansiv dækplads og pool, et fitnesscenter, et boutique og en lounge med levende underholdning. Gauguin tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter som kajakroning, paddleboarding og PADI SCUBA dykkerprogrammer.

Livet ombord reflekterer skønheden og den rige kulturarv, der hører til de øer, som skibet besøger, med en varm, venlig og uformel atmosfære.

332
passagerer
217
ansatte
19
tons
7
dæk

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.