P&O Cruises

Det engelske rederi P&O Cruises er et af verdens ældste krydstogtrederier. To af skibene sejler hvert år på World Cruise.
Udforsk rederi

P&O Cruises

Der er britisk stemning ombord med en blanding af det traditionelle og det seneste indenfor underholdning, sport og spa. Størstedelen af gæsterne kommer fra Storbritannien. Skibene er designede i klassisk maritim stil som passer et rederi med så gamle aner som P&O. Udbuddet af aktiviteter er stort med store åbne dæk hvor man kan sole sig eller dyrke motion, flere pools, veludstyret fitnesscenter og flot spa-afdeling. Der er bibliotek med et stort udvalg af bøger, store bridgesaloner samt mange barer og lounges. En populær aktivitet om dagen er ”sing along” i pubben inden frokost. Om aftenen er der Broadway Shows og gang i den på barer og diskoteket til langt ud på natten. Stilen ombord er traditionel med to eller tre formelle aftener pr. krydstogt, så mørkt jakkesæt eller smoking anbefales.

Et krydstogt med P&O passer dem som ønsker en god blanding af tradition og det moderne i typisk engelsk stil. En del af skibene har gode børnefaciliteter. Nogle af skibene tager ikke gæster under 18 år. P&O sejler til Middelhavet, Nordeuropa, Fjern Østen, Australien, Caribien, Panama Kanalen og Sydamerika.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.