P&O Cruises

Det engelske rederi P&O Cruises er et af verdens ældste krydstogtrederier. Rederiet blev grundlagt i 1837 og var i over 100 år et vigtigt link mellem de britiske kolonier og moderlandet. P&O´s hjemmehavn er Southampton i England og mange af deres krydstogter starter der. To af skibene sejler hvert år på World Cruise.

Der er britisk stemning ombord med en blanding af det traditionelle og det seneste indenfor underholdning, sport og spa. Størstedelen af gæsterne kommer fra Storbritannien. Skibene er designede i klassisk maritim stil som passer et rederi med så gamle aner som P&O. Udbuddet af aktiviteter er stort med store åbne dæk hvor man kan sole sig eller dyrke motion, flere pools, veludstyret fitnesscenter og flot spa afdeling. Der er bibliotek med stort udvalg af bøger, store bridgesaloner samt mange barer og lounges. En populær aktivitet om dagen er ”sing along” i pubben inden frokost. Om aftenen er der Broadway shows og gang i den på barer og diskoteket til langt ud på natten. Stilen ombord er traditionel med to eller tre formelle aftener pr. krydstogt, så mørkt jakkesæt eller smoking anbefales.

Et krydstogt med P&O passer dem som ønsker en god blanding af tradition og det moderne i typisk engelsk stil. En del af skibene har gode børnefaciliteter. Nogle af skibene tager ikke gæster under 18 år. P&O sejler til Middelhavet, Nordeuropa, Fjern Østen, Australien, Caribien, Panama Kanalen og Sydamerika.