Ponant Yacht Cruises & Expeditions

Ponant’s mindre yachts sejler til nogen af verdens mest unikke destinationer.
Udforsk rederi

Ponant Cruises

Der venter spektakulære destinationer og luksuriøse omgivelser ombord på Ponants ekspeditions- og sejlyachts.

Ponant er i gang med en større udvidelse af deres flåde. Lige nu kan følgende yachts bestilles:

Sejlyachten “Le Ponant” (søsat i 1991), som er et 3-mastet og 88 meter langt skib. Fire ekspeditionsyachts; Le Boréal (søsat i 2010), L’Austral (søsat i 2011), Le Soléal (søsat i 2013) og Le Lyrial (søsat i 2015) med mellem 122 og 132 udvendige staterooms – næsten alle med balkon. Dertil søsættes der indenfor de næste par år fire nye skibe: Le Champlain (søsættes efterår 2018) samt Le Laperouse (søsættes efterår 2018), og i 2019 støder endnu to skibe til; Le Bougainville og Le Dumont D’urville.

Gastronomien er fransk inspireret og i top. Chefkokken tager selv ud på de forskellige destinationer og køber frisk frugt, grønt og fisk. Der er to restauranter på alle Ponants skibe, hvor alle gæster, kan spise på én gang. Det betyder, at der ikke er noget fast spisetidspunkt, og man har heller ikke samme bord hver aften. Vine til middagen og frokosten er inklusiv i prisen, samt vand og kaffe.

Bella Vista Travel er generalagent for Ponant Cruises i Danmark

Why Ponant

Aktuelle tilbud fra Ponant Yacht Cruises & Expeditions

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.