Pullmanntur Cruises

Det spanske rederi Pullmantur Cruises har på få år etableret sig på det europæiske marked med yderst rimelige krydstogtpriser.
Udforsk rederi

Pullmantur Cruises

Rederiet tilbyder et All Inclusive-koncept, hvilket betyder at lokale vine og drinks er inkluderet i prisen. Dette er et koncept, som normalt kun tilbydes hos ultra deluxe rederierne. Stemningen ombord er livlig både om dagen og aftenen, med mange aktiviteter og underholdning til langt ud på natten.

Som i Spanien spiser man sent på Pullmanturs skibe og den tidlige middag serveres først ved 8-tiden om aftenen. Køkkenet er en blanding af internationale og spanske retter. Sproget ombord er hovedsagelig spansk men det meste af personalet ombord taler engelsk. Eftersom det er et spansk rederi, vil stemningen ombord også være præget af spanske gæster og således ikke amerikanere, som på de fleste andre rederier. Pullmantur Cruises kan anbefales til alle som ønsker et prisvenligt krydstogt. Det er et plus hvis man kan forstå lidt spansk.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.