Seabourn Cruise Line

Seabourn Cruise Line tilbyder krydstogter til unikke destinationer, top gastronomi, fantastisk service og nogle af de største og bedste suiter til søs
Udforsk rederi

Seabourn Cruise Line

På krydstogter i Middelhavet og Caribien kan skibets kaptajn (hvis vejret tillader det) vælge at benytte skibenes imponerende marina, der blandt andet tilbyder en integreret og beskyttet saltvandspool. Herfra kan dyrkes mange former for vandsport, for eksempel vandski, kano eller måske en tur efter motorbåden på den populære “banan”.

Standard ombord er store luksussuiter på minimum 26 kvadratmeter. De er alle udvendige og har enten panoramavinduer eller store balkoner. Alle suiter har desuden dejlige badeværelser beklædt med marmor. De største suiter har en helt uforstyrret privat veranda, enten midtskibs eller med front view.

Ombord er ”alt inklusive”. Det gælder samtlige måltider, champagne, vin, drinks og øvrige drikkevarer samt 24 timers roomservice. Du behøver heller ikke spekulere over drikkepenge, for de er også indeholdt. Skibenes restauranter og saloner er hyggelige og elegante, og der er et uovertruffet køkken samt et serviceniveau helt i top. Der er ingen faste borde, så du bestemmer selv, hvor, hvornår og med hvem du ønsker at spise. Der er naturligvis også gode muligheder for aktiviteter, hvad enten det drejer sig om behandlinger i skibets spa, et spil på rouletten eller en dans om aftenen. Jeans er fortsat ikke tilladt i restauranterne til middag, og aftenerne opdeles i resort casual (ingen jakke), informal (jakke, men intet slips) og formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.