SeaDream Yacht Club

For aktive mennesker, der udelukkende ønsker det bedste. M/Y SeaDream I og II har kun 56 kahytter og en besætning på hele 90 personer. De to yachts tilbyder en ubeskrivelig atmosfære ombord.
Udforsk rederi

SeaDream Yacht Club

Det var arkitekterne for disse to yachts, der opfandt All Inclusive-konceptet, og siden stod bag indretningen af bl.a. Seabourn og Silversea skibene. I 2002 blev begge yachts totalt renoveret, og siden har den dygtige besætning sat nye normer for service og oplevelser til søs.

SeaDream Yacht Club byder uden tvivl på nogle af de største kulinariske oplevelser til søs. Det gælder, hvad enten du nyder din middag i den elegante restaurant, eller du foretrækker en romantisk middag for to på dækket under åben himmel.

Kahytterne er alle rummelige på 18 m2, har fladskærm med satellit-tv, dvd afspiller, siddeafdeling med sofa og bord samt små nyrenoverede marmorbadeværelser med multidysse brusekabine. Der er adgang til ADSL internetforbindelse i samtlige kahytter.

Skibene er store nok til at være stabile og samtidig ikke større, end de kan besøge selv de mindste og mest idylliske havne, hvor man med garanti ikke møder andre krydstogtskibe. Det giver mulighed for at opleve de mest uspolerede og pragtfulde områder, som kun de færreste har mulighed for at opleve.

Bella Vista Travel er generalagent for SeaDream Yacht Club i Danmark.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.