SeaDream Yacht Club

For aktive mennesker, der udelukkende ønsker det bedste – og er vandt til at få det! M/Y SeaDream I og II har kun 56 kahytter og en besætning på hele 90 personer. De to yachts tilbyder en ubeskrivelig atmosfære ombord. Påklædningen er elegant casual, så man kan lade smokingen blive hjemme. Dette ændrer dog ikke på den elegante atmosfære, der findes ombord. Det er indlysende, at her er service ikke en tom floskel, men en del af selve målsætningen.

Det var arkitekterne for disse to yachts, der opfandt all inclusive konceptet, og siden stod bag indretningen af bl.a. Seabourn og Silversea skibene. I 2002 blev begge yachts totalt renoveret, og siden har den dygtige besætning sat nye normer for service og oplevelser til søs.

SeaDream Yacht Club byder uden tvivl på nogle af de største kulinariske oplevelser til søs. Det gælder, hvad enten du nyder din middag i den elegante restaurant, eller du foretrækker en romantisk middag for to på dækket under åben himmel.

Kahytterne er alle rummelige på 18 m2, har fladskærm med satellit-tv, dvd afspiller, siddeafdeling med sofa og bord samt små nyrenoverede marmorbadeværelser med multidysse brusekabine. Der er adgang til ADSL internetforbindelse i samtlige kahytter.

Skibene er store nok til at være stabile og samtidig ikke større, end de kan besøge selv de mindste og mest idylliske havne, hvor man med garanti ikke møder andre krydstogtskibe. Det giver mulighed for at opleve de mest uspolerede og pragtfulde områder, som kun de færreste har mulighed for at opleve.

Bella Vista Travel er agent for SeaDream Yacht Club i Danmark.