Silversea Cruises

Ombord på Silverseas skibe behøver du ikke tænke på penge, for det meste er inkluderet i prisen. Det gælder samtlige måltider, vin, drinks, øvrige drikkevarer, 24-timers roomservice, butlerservice samt Wi-Fi. Du behøver heller ikke spekulere over drikkepenge – de er nemlig også inkluderet.
Udforsk rederi

Silversea Cruises

Silversea tilbyder en afslappet og elegant atmosfære med respekt for at enhver person har individuelle ønsker og forventninger. Ombord oplever man ikke højttalerannonceringer af bingospil eller tilsvarende. Der er ingen faste borde i restauranterne og du bestemmer selv om morgenmaden skal indtages i suiten, og i hvilken af de op til 12 restauranter middagen skal indtages i.

Dresscoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er fortsat ikke tilladt i restauranterne til middag. Påklædningen opdeles i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Ombord tilbydes forskellige suiter. Alle er udvendige og de fleste med privat balkon. De mindste er på hele 22 m2. Silverseas skibe tilbyder et serviceniveau og en stemning som på en privat yacht, men samtidigt med god plads ombord.

Silversea råder over 9 skibe indsat i årene 1994 til 2017. 6 klassiske krydstogtskibe; Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit og deres nye flagskib, Silver Muse, med plads til 596 gæster samt de 3 ekspeditionsskibe; Silver Explorer, Silver Galapagos og Silver Discoverer.

Silverseas destinationer er mangfoldige. Rejsen kunne f.eks. gå til det smukke og solrige Caribien, fascinerende destinationer i Orienten, til St. Petersborg, de norske fjorde, Alaska, Kina og Japan, Sydamerika, Australien, New Zealand og naturligvis de mange idylliske havne i Middelhavet. I havnene er der mange spændende muligheder på de ofte anderledes destinationer, enten på egen hånd eller måske frister en af de mange ture, der arrangeres af skibet. Ekspeditionsskibene sejler til blandt andet Galapagos, Antarktis og de fjerneste dele af Stillehavsområdet.

Aktuelle tilbud fra Silversea Cruises

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.