Silversea Cruises

Ombord på et af Silverseas skibe behøver man ikke tænke på penge, for alt er inkluderet i prisen. Det gælder samtlige måltider, vin, drinks, øvrige drikkevarer og 24 timers roomservice. Du behøver heller ikke spekulere over drikkepenge, de er nemlig også inkluderet.

Silversea Cruises har flere gange modtaget Condé Nast Traveller priser, bl.a. krydstogtbranchens højeste anerkendelse som verdens bedste rederi. Denne pris er blevet tildelt Silversea otte gange inden for rederiets første 10 år. Silversea tilbyder en afslappet og elegant atmosfære med respekt for at enhver person har individuelle ønsker og forventninger. Ombord oplever man ikke højttalerannonceringer af bingospil eller tilsvarende. Der er ingen faste borde i restauranterne og du bestemmer selv om morgenmaden skal indtages i suiten, og i hvilken af de tre restauranter middagen skal indtages. Alle restauranter tilbyder et stort antal borde til to personer. Det anbefales også at man afsætter en aften til et besøg i en af de små Relais & Chateaux restauranter, Le Champagne eller La Saletta, hvor forudgående reservation er nødvendig.

Dresscoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er fortsat ikke tilladt i restauranterne til middag. Påklædningen opdeles i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Ombord tilbydes forskellige suiter. Alle er udvendige og de fleste med privat balkon. De mindste er på hele 22 m2. Silverseas skibe tilbyder et serviceniveau og en stemning som på en privat yacht, men samtidigt med god plads ombord.

Silverseas destinationer er mangfoldige. Rejsen kunne f.eks. gå til det smukke og solrige Caribien, fascinerende destinationer i Orienten, til St. Petersborg, de norske fjorde, Alaska, Kina og Japan, Sydamerika, Australien, New Zealand og naturligvis de mange idylliske havne i Middelhavet. I havnene er der mange spændende muligheder på de ofte anderledes destinationer, enten på egen hånd eller måske frister en af de mange ture, der arrangeres af skibet.

Bella Vista Travel er generalagent for Silversea Cruises i Danmark.