The Ritz-Carlton Yacht Collection

En ferie med The Ritz-Carlton Yacht Collection giver en afslappet følelse med frihed og fleksibilitet, tilsat usædvanlige oplevelser.
Udforsk rederi

The Ritz-Carlton Yacht Collection

Selvom der kun er 149 balkon-suiter ombord, tilbyder hver yacht valg mellem fem forskellige restauranter. Bl.a hovedrestauranten underlagt den tre-stjernede Michelin-kok, “Sven Elverfeld”, ligesom der er 24 timers roomservice. Alle måltider, champagne, vine, drinks, øvrige drikkevarer samt wi-fi er indeholdt i prisen.
På grund af de små yachts beskedne størrelse, kan de anløbe de mindste og smukkeste havne på en lang række destinationer over hele kloden.

Sejlruterne omfatter ofte overnatninger og ophold på unikke destinationer.

Oplev magien ombord på en af verdens nyeste ultra deluxe yachts, med direkte adgang til vandsport fra skibets marina-platform, med havet som din legeplads. Udforsk områder i kajak, nyd en eftermiddag med sejlads eller find balancen på et paddleboard.

Familier, der ønsker at opleve verden sammen, har mange muligheder ombord på The Ritz-Carlton Yacht Collection’s skibe. Ritz-Kids børneklubben ombord tilbyder et sjovt program, der opfordrer børn til at udforske verden omkring dem. Med programmer designet af Jean-Michel Cousteaus ”Ocean Futures Society” fokuserer aktiviteterne på natur og havmiljø. Udvidede børneprogrammer tilbydes omkring jul, påske og i august.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.