Viking Ocean Cruises

Er du til en dejlig krydstogtoplevelse i høj kvalitet, hvor de formelle toner er smidt overbord? Så er det Viking Ocean Cruises, du skal vælge.
Udforsk rederi

Viking Ocean Cruises

Har du ikke fået oplevelser nok i land, er der rig mulighed for at fortsætte ombord. Med fokus på de lokale højdepunkter vil der være foredrag, vinsmagninger ligesom skibets kokke vil lade sig inspirere af lokale specialiteter.

Den afslappede stemning ombord er understreget af skibenes arkitekter, der sammen med kendte designere har skabt rammerne. På skibene finder du blandt andet en rolig vinterhave, et skandinavisk inspireret spa samt en behagelig lounge, hvor du kan dele dagens oplevelser med dine medrejsende.

Viking Ocean Cruises tilbyder dig en imponerende flåde bestående af fem søsterskibe, Viking Star, Viking Sea, Viking Sky, Viking Sun og Viking Spirit, og tilbyder destinationer såsom Nordeuropa, Skandinavien, Amerika og Caribien.

De fem skibe er helt ens, alle med en diskret elegance og et moderne design. Viking Star var den første af de fem søsterskibe, der i 2015 sejlede ud på sin jomfrurejse. Siden har Viking Ocean Cruises været omtalt i mange medier som et af verdens bedste rederier.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.


Kontakt

Vi sidder klar til at hjælpe med at arrangere det rigtige krydstogt til dig. Kontakt en krydstogtekspert via formularen nedenfor eller ring direkte til Profil Rejser på telefon 70 200 100 eller Bella Vista Travel (luksuskrydstogter) på 70 236 236 for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi sidder også klar på chatten, hvis du har spørgsmål.