Blomsterkrydstogt i Holland og Belgien med dansk rejseleder

7 nætters blomsterkrydstogt med Amadeus Star - fly, helpension og underholdning ombord inkl. i prisen
Udforsk tilbud

Om turen

Et flodkrydstogt med det splinternye, elegante og strømlinede Lüftner-skib m/s Amadeus Star tager dig med langs de snoede kanaler og bugtede floder gennem det pragtfulde Flandern.

Fra grønne Holland med sine mange tulipaner og ikoniske vindmøller og videre mod Belgiens kulturhistoriske byer sejler Amadeus Star mod rejsens helt store højdepunkt Keukenhof.

Rejsen starter i charmerende Amsterdam, hvor du bliver mødt af et stemningsfuldt byliv og farverige pakhuse. I byen ligger mere end 50 museer, hvor du kan gå på opdagelse i alt fra tulipaner til verdenskunst og historie. Herefter sejler skibet videre til to meget historiske byer Arnheim og Middelburg.

I Arnheim kan du bl.a. besøge den fantastiske nationalpark Veluwezoom, mens du i Middelburg kan udforske det tidligere klosterkompleks, der ligger lige i hjertet af byen. På dag 5 sejler skibet videre til smukke Gent, der er kendt for sin utrolige arkitektur, europæiske charme og kultur. Det er en fryd for øjet at opleve byen fra vandsiden gennem de mange kanaler eller at gå på opdagelse på et af de mange kunstmuseer.

Efter en dag i Gent er det tid til at udforske Antwerpen, der også kaldes ”verdens diamanthovedstad”. Dette skyldes, at halvdelen af verdens slebne diamanter og omkring 85% af verdens rå diamanter handles gennem Antwerpen.

Inden skibet igen sejler i havn i Amsterdam, besøges Rotterdam, der i dag fremstår som et cool og urbant alternativ til den turistbefolkede hovedstad Amsterdam. Her kan du nyde den mere afslappede stemning, udforske byens ‘skæve’ og til tider særprægede arkitektur og opdage de små byoaser fyldt med charmerende butikker og hyggelige cafeer.

Om Amadeus Star

M/S Amadeus Star er Lüftner Cruises nyeste skud på stammen og vil være i drift fra foråret 2019. Dette smukke, nye 135 meter lange fartøj er designet som et søsterskib til Amadeus Silver III.

Med hensyn til design og bygning er Amadeus Star baseret på en allerede meget vellykket model, bestående af 12 store suiter med dejlige eksterne balkoner og et hyggeligt læsehjørne i hver, 72 standard kahytter, hvoraf de fleste har panoramavindue foran, som kan sænkes, luksuriøse badeværelser og walk-in garderobe.
Skibets fællesarealer er rummelige, som den klassiske “Café Vienna” og den glasbeskyttede “River Terrace” lounge.

72
kahytter
12
suiter
135
meter langt

Rutebeskrivelse

Dag 1: Amsterdam (Holland)

Fly Købehavn – Amsterdam
Transfer fra lufthavn til skib 

Amsterdam er med sine 800.000 indbyggere, både Hollands største by og hovedstad.
Byen er grundlagt i 1275 og inviterer dig ind i et univers af både spændende arkitektur, usammenlignelig charme og et både rigt og kulørt kulturliv. Amsterdam er andet og mere end træsko, tulipaner, kanaler og Cannabis.

Dag 2: Amsterdam (Holland)

Amsterdam er med sine 800.000 indbyggere, både Hollands største by og hovedstad.
Byen er grundlagt i 1275 og inviterer dig ind i et univers af både spændende arkitektur, usammenlignelig charme og et både rigt og kulørt kulturliv. Amsterdam er andet og mere end træsko, tulipaner, kanaler og Cannabis.

Afsejling kl. 22.00 

Dag 3: Arnhem (Holland)

Den hollandske by Arnhem, der er hovedstad i provinsen Gelderland, ligger hovedsageligt på nordbredden af Nedre Rhine og strækker sig ind i bakkelandskabet, hvor nationalparken Veluwezoom ligger.

Byen led et stort nederlag under 2. verdenskrig, da den lå lige ved frontlinjen i september 1944. Den indre bydel blev næsten helt ødelagt og beboerne blev nægtet adgang til byen af tyskerne, helt indtil befrielsen i maj 1945. Byen er nu blevet genopbygget, og i 2015 blev den nye bus- og togstation Arnhem Centraal åbnet, et bygningsværk med en topmoderne arkitektur. I dag er Arnhem en by med en hyggelig bymidte fyldt med restauranter, cafeer og med masser af mulighed for shopping og kulturelle oplevelser.

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 19.30 

Dag 4: Middelburg (Holland)

Middelburg er en kommune og en by, beliggende på halvøen Walcheren, i den sydlige provins Zeeland i Nederlandene.

Lige i hjertet af byen ligger et tidligere klosterkompleks. Du kan se klostertårnet, Lange Jan (Long John), langt væk, og på en solskinsdag er klatring meget populært. Klosteret huser også Zeeuws Museum , som indeholder alle aspekter af Zeelands historie. Derudover kan du få en fantastisk spadseretur langs det gotiske rådhus fra det 15. århundrede og torvet, mens du på en kanalrundfart kan udforske byen og dens strålende fortid fra et andet perspektiv.

Ankomst kl. 12.00 / Afsejling kl. 18.00

Dag 5: Gent (Belgien)

Byen Gent er hovedstad i provinsen Østflandern i det nordlige Belgien og har en lang historie som går næsten 1400 år tilbage i tiden. I middelalderen var Gent en af de største byer i Europa, samt en vigtig handelsby, som var kendt for sin klædeproduktion og især produktionen af uldvarer. Byens status og rige handelsliv har betydet velstand, hvilket tydeligt ses i de prægtige, velbevarede middelalderbygninger i byens historiske centrum. Op til 1302 blev Gent styret af byens rige købmandsstand.

Ankomst kl. 02.00 / Afsejling kl. 19.30 

Dag 6: Antwerpen (Belgien)

Antwerpen er Belgiens næststørste by med en nordlig beliggenhed i provinsen Flandern og tæt ved grænsen til Holland. Havnen i Antwerpen er Belgiens største og havnetrafikken her overgås kun af den store Europoort i Rotterdam. Som følge af den fordelagtige beliggenhed i Antwerpen og havnens betydning gennem tiden, samt kanalforbindelserne til det centrale Europa, er byen blevet Belgiens vigtigste handelscentrum. Antwerpen er især kendt for diamanthandel. Byen kaldes ”verdens diamanthovedstad” og dette fordi omkring halvdelen af verdens slebne diamanter og omkring 85% af verdens rå diamanter handles gennem Antwerpen.

Ankomst kl. 05.00 / Afsejling kl. 20.00 

Dag 7: Rotterdam (Holland)

Rotterdam er Hollands næststørste by og beliggende i provinsen Sydholland. Rotterdam har en af verdens største og mest travle havne kun overgået af asiatiske, såsom Singapore og Shanghai.

Byen led voldsomme tab under 2. verdenskrig ved Tysklands erobring af Holland. Bombardementerne ødelagde næsten hele det gamle, historiske centrum og gjorde mange tusinde mennesker hjemløse. I dag fremstår gamle Rotterdam i nye klæder, nyopbygget og domineret af betonbyggerier, som vi kender dem fra 50’erne og 60’erne. Selvom det måske lyder mindre attraktivt og med manglende charme, er Rotterdam blomstret op og fremstår i dag som et cool og urbant alternativ til den turistbefolkede hovedstad Amsterdam. Nyd den mere afslappede stemning, udforsk byens skæve og til tider særprægede arkitektur og opdag byens små oaser fyldt med charmerende butikker og hyggelige cafeer.

Ankomst kl. 06.00 / Afsejling kl. 21.00 

Dag 8: Amsterdam (Holland)

Transfer fra skib til lufthavn
Fly Amsterdam – København

Amsterdam er med sine 800.000 indbyggere, både Hollands største by og hovedstad.
Byen er grundlagt i 1275 og inviterer dig ind i et univers af både spændende arkitektur, usammenlignelig charme og et både rigt og kulørt kulturliv. Amsterdam er andet og mere end træsko, tulipaner, kanaler og Cannabis.

Ankomst kl. 05.00 

Rejseinfo

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Flytransport København – Amsterdam tur/retur
 • Transport fra lufthavn til skib tur/retur
 • 7 nætters flodkrydstogt i valgte kahytstype
 • Alle kendte afgifter og skatter
 • Helpension ombord på skibet
 • Vin til middage ombord
 • Velkomstcocktail
 • Kaptajnens gallamiddag
 • Underholdning ombord
 • Gratis brug af cykler
 • Udflugtspakke inkl. i prisen (udflugter guides af lokal guide på engelsk/skandinavisk med supplerende oversættelse af den dansk rejseleder:
  – Byrundtur i Amsterdam inkl. kanalrundfart
  – “Broen ved Arnhem”
  – Airborne Museum ‘Hartenstein’
  – Byrundtur i Ghent
  – Byrundtur i Antwerpen
  – Udflugt til Keukenhof blomsterpark
Prisen inkluderer ikke
 • Middage i specialrestauranter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
Fysiske krav til rejsen

Er du dårligt gående, sidder i kørestol eller på anden måde bevægelseshæmmet, bedes du kontakte os inden bestilling af dit krydstogt, så vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til rejsen. Der kan være trapper og længere gåafstande i luft- og skibshavne, ligesom der kan være ramper og sejlads med tenderbåde når du skal til/fra skibet og i land. Derfor er det vigtigt du oplyser os, såfremt du har nogle særlige behov, der skal tages højde for.

Kahytter og priser

Udvendig kahyt m/lille vindue på Haydn dæk

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 13.990
Udvendig kahyt m/panoramavindue på Strauss dæk

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 14.990
Udvendig kahyt m/panoramavindue på Mozart dæk

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 15.990
Suite m/fransk altan på Mozart dæk

 • Priser pr. person
 • Grundpris pr person v/2 personer
  KR. 16.990

Amsterdam, Holland

Arnhem, Holland

Middelburg, Holland

Gent, Belgien

Antwerpen, Belgien

Rotterdam, Holland

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om dette krydstogt, kan Kristine hjælpe dig. Hun har taget turen adskillige gange og kan hurtigt identificere, om dette er rejsen for dig.


Ønsker du at se andre afrejsedatoer for dette cruise

Vi har gjort det enkelt for dig, og samlet alternative afrejsedatoer eller lignende krydstogter her.

Nyhedsbrev

Det er ganske gratis at tilmelde sig, og du kan til enhver tid ændre dine tilmeldinger eller afmelde dig igen.